„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Iszaphitelesek kölcsönét elengedte az OTP

Igen korrekt és más hitelintézetek számára is követendő döntést hozott az OTP vezetése a napokban.

Személyesen tárgyalt a legnagyobb hazai hitelintézet külön e célra felkészített szakértői munkacsoportja a vörösiszap-katasztrófa által érintett, hitellel rendelkező ügyfeleivel az elmúlt két hét során. Az OTP Bank személyre szabott segítséget ajánlott a súlyosan érintett, hitellel rendelkező ügyfeleinek a térségben.

A katasztrófavédelemtől és a helyi polgármesteri hivataloktól kapott, az iszapkatasztrófával való érintettségének mértékére vonatkozó tájékoztatás a bank. ez alapján határozta meg a hitelintézet a Devecseren, Kolontáron és Somlóvásárhelyen élő ügyfelek részére ajánlott, az Adósvédelmi Programot kiegészítő megoldásokat.

A legsúlyosabban érintett, lakás- és szabad felhasználású jelzálog típusú, valamint ingatlanfedezet nélküli fogyasztási hitellel rendelkező ügyfelekkel folytatott tárgyalás eredményeként az OTP Bank közel 40, kivételesen nehéz helyzetben lévő ügyfél esetében eltekint hiteladósságának visszafizetésétől, míg további közel 50 súlyosan érintett ügyfél helyett a bank fizeti a havi törlesztőrészletet február végéig.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az OTP Bank korábban első lépésként a katasztrófát követően eltekintett az érintett településeken hitellel rendelkező ügyfelei 2010. novemberi törlesztőrészletének megfizetésétől. Ezen felül hátralékos tartozás miatt 2010. október 1-jétől késedelmi kamatot sem számít fel 2011. február 28-ig.

Az OTP Bank a társadalomért felelős vállalatként a vörösiszap-katasztrófa sújtotta településeken élő ügyfeleivel továbbra is együttműködik annak érdekében, hogy adósvédelmi eszköztárával megoldást nyújtson a hiteltörlesztési problémákra. A hitelintézet korábban 100 millió forintot utalt át a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére, a Magyar Kármentő Alap számlájára.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb