„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Így díszítsd otthonod különféle textúrákkal

A színválasztás valószínűleg az első, ami eszünkbe jut, amikor a szoba dekorációjára gondolunk, a tökéletes elrendezés és a bútorok mellett. Sok esetben eszünkbe sem jut egy kis extra textúra hozzáadása a tervezési koncepcióba, pedig az egy teljesen új dimenziót és mélységet ad a falaknak; csakúgy, mint ahogyan a puha textíliák és a műszőrmés párnák átalakíthatják egy sima kanapé vagy ágy teljes kinézetét. A bordázott falaktól és textíliáktól kezdve a szőnyegekig és a krémes árnyalatokig három otthoni belső térbe tekintünk be, amelyek megmutatják hogyan kell helyesen kombinálni az egyes térbeli elrendezéseket.

Az első otthon középpontjában egy kő jellegű fal büszkélkedik; az egyedi lakás teljes területe 86 négyzetméter, Luzernben, Svájcban található. Ez a belső kialakítás nagyszerű példa arra, hogyan lehet megakadályozni, hogy egy nagyon semleges helyiség esztétikája unalmassá váljon azáltal, hogy különféle textúrákkal játszik. A redőnyös felületek, egyedi állólámpák, rattan textúrák és a természetes szövésű szőnyegen kontrasztja az, ami mindezt lehetővé teszi. Mindezek mellett megjelennek a márvány felületek és a meleg fa panelek, élőnövények, melyek további textúrát adnak az összképhez. Azonban tudni kell, mikor kell nemet mondani. Néhány elem kihagyásával, sokkal nagyobb hangsúlyt helyezhetünk egy másikra. Ugyanezek a textúrák folytatódnak a ház többi szobájában is.

A második inspiráló otthonunk teljes területe 50 négyzetméter, Kijevben, Ukrajnában. Itt az összes fal tökéletesen bejezetlen, mivel durva agyaggal burkolták őket. Szergej Makhno építész elmondta: „Nagyra értékeljük a Wabi Sabi filozófiáját, és a tökéletlen dolgokat szépségesnek tekintjük. Ez a lakás természetes szabálytalanságot és nyugalmat, valamint a természetes anyagok és formák iránti szeretetet mutat. ” A durva falak sima kontrasztot igényelnek, így a rusztikus fa és az elegáns hi-tech készülékek mellett nagy szerepet játszanak a különféle vásznak és a kerek formák. A lakás tulajdonosa gyakran utazik Thaiföldre és Srí Lankára, ahol szokás keverni a modernitást a hagyományossal, és a belső terek tükrözik ezt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Harmadik, és egyben utolsó otthonunk, mindent átfogó, mély textúrájú falakat használ a drámai hatás érdekében. Lágy fények emelik ki a “gyűrött” falakat. Az alap textúra durva, kő- szerű, melyet luxus elemekkel egészítettek ki, mint az arany és üveg modern csillár az étkezőben. A hálószoba felé haladva egy függőleges leveles kert töri meg az egyébként sötét falak izgalmas monotonitását.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb