„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Hozd létre saját művészi íróasztalod- Chassie

A legtöbb kiskereskedőnél elérhető bútor-opció általában tömeggyártásúak, és úgy tervezték őket, hogy vonzza a lehető legtöbb embert, tehát általában nincsenek benne semmi túl figyelemre méltó. Sokkal könnyebb megtalálni az egyedi darabokat, amikor régiségeket vásárolsz, de mi van azokkal, akik a modern stílusokat kedvelik?

A Bronx, New York-i székhelyű Chassie nevű cég itt van, hogy kitöltse ezt a rést. A helyben készített íróasztalok új választéka a kortárs művészek szórakoztató felületmintáival jelenik meg. Az egyszerű formájukkal és tiszta vonalukkal az íróasztalok első pillantásra, a dekoratív teteje ellenére nagyon alapvetőnek tűnnek, ám mindegyik fejlett funkciókkal rendelkezik, mint például a láthatatlan töltőállomás, a fa borítás, amely egyszerűen le törölhető, miután bármilyen táblafilccel firkálunk rá, és a Lucite polcok, amelyek ki húzhatók, amikor csak szükséged van rájuk.

Az olyan művészek által kapható minták, mint Stephani Stilwell, Ivy Tai, Jordan Rosenberg és Michael Hamlett Jr. mindegyikének van valami frisset és szokatlant kínál, tehát nagy a választék. Egyesek korlátozott kiadású formában kaphatók, például Diana Regal „Fleur de Subway” és Milton Glaser, az „I Heart NY” alkotója és a New York magazin alapítójának híres művésze „Art Deco”.

De ha művészileg hajlamos és elég kreatív vagy, érdemes megnézned a Chassie egyedi opcióját is, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen mintát nyomtass az asztal lapokra. Ráadásul, mivel az összes táblára rajzolhatsz táblafilccel, interaktívvá teheted a terveket, és olyan szórakoztató dolgokat hozhatsz létre, mint például egy kifestőkönyv, labirintusok vagy a napi/heti tervezők.

A társaság kijelenti: „Radikális íróasztalokat készítünk a Bronxban. Művészetből és techből készülnek, és örökké tartósak. Reméljük, szó szerint mindenki hasznosnak találja majd az ötletet és kreativitását felhasználva tud valami teljesen személyre szabottan készíteni. Mindegyiket úgy terveztük, hogy segítsen nagyobb szenvedélyt és kreativitást kelteni az életedben egy csodálatos munkaterületen keresztül. A Chassie termékeket elsősorban repülőgép minőségű alumíniumból és FSC tanúsítással rendelkező balti nyír rétegelt lemezből készülnek. ”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

„Teljes dizájn stúdiót és fejlett gyártási helyet működtetünk Bronxban. Több tucat tervezővel és művészekkel dolgoztunk szokatlan dolgok készítésén. Olyan egyszerű projekteket vállaltunk, mintha valamelyik kollekciónkban megváltoztatnánk egy cikk méretét, alakját vagy porrétegének befejezését. Ezeket a műveket alkalmi felhasználású, étkező- vagy dohányzóasztalokká alakítottuk, a művészekkel és a tervezőkkel, teljesen eredeti műveket létrehozva. “

A társaság azt is elmagyarázza, hogy „A Chassie a„ chassis ” francia eredetű szó felülvizsgált helyesírása, amely általában egy gép keretét vagy alapját jelenti. Csakúgy, mint egy különféle opciókkal rendelkező autóalváz, a mi feladatunk a keret – az alapszerkezet – létrehozása, amelyen a művészek inspirált mintákat készíthetnek, és ezzel egyedi és inspiráló otthoni tárgyat létrehozva.”

A minták négyzetes asztalok, gyerekeknek szóló játékasztalok, dohányzóasztalok, valamint kiegészítő tartozékok, például notebookok asztal formájában is kaphatók. Az asztali számítógépeket az állványoktól külön is megvásárolhatja, ha már van néhány lába vagy állványa, amelyet meg szeretne tartani.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb