„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Hockerbank- „Kettő az egyben” székek, és padok

Íme egy okos megoldás! A szettben található bárszékek különböző méretűek, és mint láthatjuk a képeken, fontos szerepet játszanak a designben.
Ezt a berendezést beltéri és kültéri használatra tervezték, így alkalmazhatjuk egy gyors reggeli elfogyasztására konyhában, vagy akár egy barbeque partyn is.
A szett hat bárszékből és három fa deszkából áll. Hát akkor térjünk a lényegre.

Miért is különleges, és egyedi ez a szett? Nézze csak meg jobban a képeket!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hat bárszék közül négy ugyanakkora méretű, de kettő pedig nagyobb. Vajon miért? A megoldás a fából készült deszkákban rejlik, hiszen ha egy kicsit jobban megfigyeljük, mind a három deszkán található kettő-kettő lyuk, amelyek arra szolgálnak, hogy a hat bárszéket egy asztallá és két paddá alakítsuk át! Hogy hogyan? A fa deszkákon lévő lyukak, pontosan akkorák mint a bárszékek ülőfelületei, így ezeket egymásba illesztve megkaphatjuk a végeredményt, az asztalt és a két padot!

Ez a berendezés úgynevezett „kettő az egyben”, azaz többfunkciós megoldás, hiszen a deszkák nélkül bárszékekként használhatjuk, de a deszkákkal összeszerelve pedig, egy étkezőhelyet kapunk.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb