„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Hét szemet gyönyörködtető hálószobai dekoratív fal

A grafikus csempézéstől a kézzel festett tapétákig az építészek és tervezők számtalan módszert találnak a feltűnő felületek létrehozására a hálószoba dekorálásához. Íme hét kiemelkedő példa:

Crosby Studios az amerikai New York City-ben található duplexet, a Harry Nuriev és társa, Tyler Billinger által alapított Crosby Studios tervezte. A hálószoba fehér csempefalát egy króm hatású arany fejtámlával és ibolya színű dekorációval ötvözte.

Melina Romano a Sao Paulo-i lakás hálószobáját a közösségi lakóterületen található halvány agyagszínű téglák burkolják, rusztikus atmoszférát alkotva. A semleges falakat egy terrakotta-vörös színű kárpitozású fejtámla egészít ki. fejeznek be. Melina Romano belsőépítész kifejtette, hogy az anyagok és a színek meleg keveréke a “hygge” érzetét hivatott közvetíteni – dán kifejezés, mely a barátságosság vagy az elégedettség érzését jelenti.

Stadt Architecture által tervezett festői hálószobában egy elegáns mélyzöld árnyalatot kombináltak krómhatású arany festékkel. Az otthon tulajdonosai, akik eredetileg Kanadából származnak, a szülővárosuk tájainak buja zöldellését akarták közvetíteni a hálószoba falain.

Atelier Dialect egy nagyon szokatlan, nyitott terű háló- és fürdőszobát alakított ki egy antwerpeni apartmanban, mely kontrasztos fekete-fehér metrócsempékkel burkolt falai, fényes, tükrözött acél elemekkel egészülnek ki.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Azovskiy & Pahomova Architects az ukrajnai lakás hálószoba elülső részén padlótól a mennyezetig érő ablakok alkotják a falat, zavartalan kilátást nyújtva a parkosított kert és a közeli folyó felé. A tervezők emellett olyan erőteljes anyagokat alkalmaztak, mint a természetes kő és fa.

Sergei Makhno kerek kerámia burkolólapokkal fedte be a vendégszoba falát az ukrajnai otthonában, és ez csak egyike annak a számos egyedi díszfalnak, amelyet Makhno beépített az ingatlanba.

Lucas y Hernández-Gil által tervezett madridi duplex apartman hálószobájában egy nagy kobaltkék kör egyszerű, de feltűnő falat képez. A kék és korall narancssárga árnyalat kombinációját az otthon többi részén is alkalmazták, tisztelegve Mark Rothko, 20. századi absztrakt művész Number 14 festményét.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb