„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Ház színes fényekkel Temesvárról

A temesvári székhelyű Andreescu & Gaivoronschi építész stúdió, az egyik rangos képviselője a román kortárs építészetnek. Az elmúlt évtizedekben számos jelentős projektet készítettek és több díjra is jelölték őket.

A stúdió legújabb (lakossági ) projektje az úgynevezett „The House with Coloured Lights” egy ragyogó és élénk otthon, ami egyben modern is és végül, de nem utolsósorban szórakoztató. A külső szép és letisztult, amely magában foglalja a különböző méretű négyzet alakú ablakokat. A kisebbek különösen érdekesek, mert itt színes üveget használtak.House-View-NightÉrdemes megnézni éjszaka a fények játékát. Az egész házat úgy tervezték meg, mint egy hangszert, ahol a dupla magasságú nappali egy mozgalmas hely. A belső tér szellős és ízlésesen berendezett. A fehér a domináns szín, ami fokozza a térérzetet és nyitottságot. A harmónia és az egyensúly létrehozásához, az építészek úgy döntöttek, hogy megtörik a fehér fennhatóságát fa használattal.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb