„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Három lenyűgöző falióra

A Diamantini & Domeniconi már több, mint 40 éve gyárt órákat Olaszországban, kombinálva az ipari technológiát és a kézzel készített órák egyediségét a gyártás során. Az elmúlt hét évben, köszönhetően a tervezők és művészek együttműködésének, az olasz cég néhány igazán csodálatos faliórát tervezett.

Az egyik ilyen a „Back Nature”, a lézerrel bonyolult barokk formává vágott acéllemezóra. A design fekete-fehér, de készül fehér, fekete és okker színben is. Ha ránéz erre az órára, egy fantasztikus történetet mesél el, messzire elvíve önt a képzelet szárnyán térben és időben. Akkor tér vissza lágyan a jelenbe, amikor egy kis kakukk kiugrik és jelzi az időt.

3-amazing-modern-wall-clocks-by-diamantini-and-domeniconi-1-thumb-630x499-20040

A következő órával a klasszikus svájci kakukkos óra kap egy új és modern dimenziót. A tipikus svájci faház képviselteti magát egy egyszerűsített, kevésbé díszes és modern megközelítésben. Mégis, a meghatározó elemek jelen vannak: havas tető, a fák és természetesen a kakukk elengedhetetlen része a designnak. Ez a falióra fából készült, mint egy igazi faház és természetes fa színben vagy festett fehér, sárga és fekete árnyalatokban készül.

3-amazing-modern-wall-clocks-by-diamantini-and-domeniconi-2-thumb-630x499-20042


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Tutto Torna, vagyis minden kiderül. A minimál design rajzot az idő ciklikussága ihlette. Minden egy teljes ciklust ír le, majd visszatér a kiindulási pontba, hogy mindezt megismételje újra és újra. Ez az erős szimbolizmus teszi erőssé ezt a törékenynek tűnő designt: egy vékony, de folyamatos fémszál veszi körbe a kör középpontját, amelyben az idő múlását mutatókkal látjuk. Nincsenek számok, hiszen az időt a Tutto Tornával ciklusokban mérjük.

3-amazing-modern-wall-clocks-by-diamantini-and-domeniconi-3-thumb-630x499-20044

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb