Lakberendezés és stílus

Hangulatos Boho belső terek, botanikus elemekkel

A hangulatos bohém stílus formálja a következő két barátságos otthon belső tereit. Míg az egyik mediterrán stílusban, meleg árnyalatokkal van tele, a másik egy hűvösebb fekete-fehérben színsémát követ, egy azonban közös bennük: a botanikai témájú, élénk dekoráció, ami életre kelti az egyes helyiségeket.

Beltéri növények sokasága és a szárított kompozíciók adnak textúrát az eklektikus elrendezéshez. A fa és a rattan elemek földes tónusai természetes harmóniában állnak az életteli zöld botanikus kiegészítőkkel. A fonott szőnyegek lágyítják a fapadló megjelenését és vonzzák a szemet látványos mintáikkal, a színes bútordarabok pedig növelik az egyes helyiségek esztétikai dinamikáját.

A Bereza Architecture által tervezett Moszkvában található 55 négyzetméteres otthon belső terei meleg tónusú, terrakotta dekorációs támán alapulnak, óceán-kék díszítéssel. Az érett szobanövények sokasága mellett számos nyers fa elemmel teremti meg az anyatermészet ihlette atmoszférát, számos fonott és rattan kiegészítő mellett. A nyugtató kék árnyalat dominánsabbá válik a konyhába belépve, annak kék szekrényrendszerével. A rusztikus, mediterrán stílusvilág a ház minden helyiségében jelen van, a botanikus téma azonban kétség kívül a hálószobában a legerősebb. A levélmintás ágynemű és tapéta mellett számos élőnövény élénkíti a szoba hangulatát, melyet finoman egészítenek ki a természetes fa elemek siltumnicaseco.lv. Az helyenként látható arany kiegészítők gazdag ragyogást adnak a helyiségnek, a boho stílust képviselve, amely szintén vonatkozik az otthon fürdőszobájára.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ez a Natalia Klochko és Kseniya Serebrianskaya által tervezett bohém séma egy fehér vásznon alapul. A nappaliban a boho szőnyeg monokróm mintázata és a fonott dísz kosarak sorozata mély textúrát ad a tölgyfa padlós helyiséghez. A mustárszínű kanapé visz melegséget az egyébként monokróm megjelenésű térbe. Az egyszerű színpalettának köszönhetően az egyes belső terek nagyon világosak, a napfény megoszlását pedig egy sor belső ablak segíti elő a nappali és a fürdőszoba között. Az erkélyen fa raklapok és bambusz pad teremti meg a boho hangulatot, néhány zöld díszpárna és zöldnövény kíséretében, mely túloldalán a falon függő cserepek alkotnak vonzó hátteret a reggelizősaroknak. A konyhában folytatódik a fekete-fehér téma, ahol a piros kávéfőző különleges dekorációs szerepet tölt be. A hálószobában az egyszerűség szépsége fogadja a lakókat, melyet üvegajtók nyitnak meg a nappali felé. A fal halványszürke árnyalata és az egyes kiegészítők hűvös tónusú alapot adnak a természetes fa elemek melegével kontrasztban. A fürdőszoba fehér csempe falait néhány növény és mozaikmintás padlóburkolat díszíti.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb