„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Gyönyörű természetközeli otthon

A Pampa House egy modern otthon sziklás tájba illesztve Pocho-ban Argentínában. A projekt célja az volt, hogy természetközeli privát “menedéket” hozzanak létre.

Az alapötlet az volt, hogy a látogatók egy fekete pontot lássanak a horizonton, és meg tudják különböztetni a ház erős geometriai formáját a sziklás hegységtől. A fekete színű fémlemez elüt a terület színárnyalataitól.

modern-residence-86A szerkezet és a designt befolyásolta a hideg, száraz és szeles időjárás, valamint az, hogy elszigetelt helyen található a ház. Az ipari építési rendszert választották annak érdekében, hogy könnyebben szállítsák oda a felhasznált anyagokat. Mivel sem víz, sem villany nem állt rendelkezésre, az otthon speciális víz-szivattyúzás rendszerrel és a  napenergia felhasználására alkalmas rendszerrel felszerelt. A belső dizájn minimalista és a színpaletta semleges színei utalnak a zord környezetre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb