Home / Modern és luxus házak / Gyerekbarát otthon monokróm részletekkel

Gyerekbarát otthon monokróm részletekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Első pillantásra ez a fekete-fehér ház hűvös és komoly dizájnnal rendelkezik, ám a belső terek sokkal szeszélyesebbek.

A fekete falak és mennyezet drámai vonalai találkoznak a fehér részletekkel, ez a kettős pedig igazán kortárs megjelenést kölcsönöz a helynek. A szeszélyes fali dekorációk és szórakoztató bútorok azt közvetítik, hogy igazán gyerekbarát otthont láthatunk. A külső terasz azonnal elmesél, hogy ez egy igazi családi ház, szabadtéri konyhával és étkezővel, ahova a meleg nyári napokon kiülhetnek a családtagok vagy vendégeket fogadhatnak.

Contemporary-open-plan-home

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A hosszú nappali két nagy kontrasztú fele fekete és fehér. A mennyezetet fekete festették, hogy illeszkedjen a bútorok többségéhez, így a terek is bevonódnak nagy magasságuk ellenére. A gyerek-zónában a festett falak napi rajzolásra alkalmas táblákká válnak, találunk még gimnasztikai gyűrűket és más játékokat. A lépcső alatt egy hasznos és funkcionális gyermekkönyvtárat alakítottak ki.

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.