„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Gaudí történelmi Casa Vicens-e két szerencsés Airbnb -vendéget fogad idén ősszel

Antoni Gaudí, híres Spanyol építész legelső építészeti megbízását 1885 -ben tervezték luxus nyaralóként, egy helyi család számára, és azóta magánkézben van. Ám idén ősszel először a barcelonai Casa Vicens megnyitja kapuit két szerencsés Airbnb -vendég előtt, egy éjszakára. A költség? Egy euró. Az egyetlen éjszakás tartózkodás azon szerencsés emberek kezébe került, akik teljesen véletlenül először kattintottak a foglalási oldalra, amikor júliusban megnyották a lehetőséget. A többieknek sajnos az interneten szereplő fényképeken és videókon át kell megélniük az élményt, elképzelve, milyen lenne ideiglenesen bent lakni.

A Casa Vicens a szecessziós mozgalom egyik legelső épülete, és színes homlokzata régóta vonzza a turistákat és a design rajongóit Gracia környékére. Ez is szép példája a Neo-Mór építészetnek, Gaudí egyedi stílusával kísérletezett pályája során. A 31 éves korában elkészült Casa Vicens képviseli először, hogy Gaudí a mór hatásokat összekeveri a spanyol és a katalán hatásokkal, ezt a stílust a következő évtizedekben sokkal több épületében alkalmazta.

132 éven keresztül a nyilvánosság tagjai csak a Casa Vicens elevenen részletes homlokzatát bámulhatták, és el tudták képzelni, hogyan néznek ki a belső terek. 2014 -ben azonban az otthont nyilvánosságra nem hozott összegért eladták az andorrai MoraBanc banknak, 2017 -ben pedig ezt az UNESCO Világörökség részét képező múzeummá alakították át, amely hozzáférést biztosít szinte minden belső térhez. A Casa Vicens vezérigazgatója, Emili Masferrer i Fons lesz az Airbnb vendégek házigazdája a különleges tartózkodás alkalmával, és egy exkluzív házlátogatás során megosztja „felismeréseit és titkait” a közelmúlt restaurációs projektjéből.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb