„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Fettle visszaadja az 1930-as évekbeli “dicsőségét” a Santa Monica-i György korabeli szállodának

A Fettle dizájnstúdió felújított egy art deco szállodát a kaliforniai Santa Monicában, felfrissítve jellegzetes türkiz homlokzatát, és az eredeti stílust felhasználva a belső terek díszítésére.

Az Ocean Avenue-ra és a túlparti vízre néző György korabeli szálloda eredetileg 1933-ban épült, hogy a Los Angelestől nyugatra fekvő tengerparti városba látogató turistákat szolgálja ki. A nyolcemeletes épületet a közelmúltban vásárolta meg a BLVD Hospitality, amely a londoni és los angeles-i székhelyű Fettle stúdiót bízta meg azzal, hogy keltse újra életre, miközben felkarolja örökségét.

A sötétkék csíkos napellenzők alatt a bejárat két oldalán az árnyékos étkezőteraszt a Los Angeles-i Rolling Greens óvoda által tervezett és beszerzett lombozat veszi körül. A csipkés hátú bankettek adják meg az alaphangot a belső terekben ismétlődő motívumokhoz, beleértve a hallban lévő piros kulcstartó felett, és a vendégszobákban a drámai egyedi fejtámlákat is.

Az előcsarnokban a magas mennyezetet deko stílusú csillárok és eredeti domborművek hangsúlyozzák, a padló geometriai mintázata pedig az 1930-as évek terveire utalnak. Az egyik oldalon található a Sunset bár, ahol egy olasz smaragdkvarcit patkó alakú pult található stratégiailag, hogy kiemelje a fej feletti boltívek szimmetriáját.

Az étkező az előcsarnok másik oldalán található, és Jean Pascal francia virágművész heti installációi között össze nem illő egyedi nappalibútorok találhatók. A recepció mögött, egy csigalépcső mellett és egy ajtón keresztül található a Gallery 33 – egy művészeti galéria, amely privát eseményeknek is otthont ad.

A szomszédban található egy vörös falú könyvtár, amelyben Lee Kaplan, a Culver City’s Arcana: Books on the Arts munkatársa által gondozott könyvek találhatók, míg a közeli Writer’s Room privát étkezőhelyiséget kínál akár 20 vendég számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Georgian 56 klasszikus szobával és 28 egy hálószobás lakosztállyal rendelkezik, amelyek mindegyike art deco ihletésű belső terekkel rendelkezik. Halványkék ablakkalácsok, gömb alakú kristály lámpatestek és vintage stílusú lemezjátszók mind megtalálhatók. A hálószoba ajtók, párkányok, ablakkeretek és fürdőszobai csempe mind illeszkednek az épület homlokzatának élénk árnyalatához.

A bejárat feletti külsőre Fettle egy új, sárgaréz keretes neonreklámot is felhelyezett a szálloda 1930-as évekbeli eredetije alapján, amely egy ünnepi helyreállítást köt össze. A kaliforniai tengerparti kultúra legjavát és a meleg időjárást élvező Santa Monica népszerű úti cél a Los Angelesből érkező látogatók körében.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb