Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Fényűzően dekadens Kleopátra fürdőkád

Csakúgy, mint Kleopátra, aki úgy érezte, hogy Isis, a szerelem istennőjének a reinkarnációja, úgy fogjuk mi is istennőnek érezni magunkat ebben a gyönyörű Cleopatra fürdőkádban.

A megálmodók célja az volt, hogy a kád egyfajta magánteret és biztonságot nyújtson, átölelve a fürdőzőt lehetővé téve a teljes ellazulást és pihenést. Ez egy olyan hely, ahol ha valaki úgy dönt, hogy teljes magányban lazít egyet, megteheti – vagy ha nem, akkor nos, a Kleopátra fürdő elég nagy két személy számára is.

luxuriously-decadent-cleopatra-bathtub-ippolito-fleitz-group-1-thumb-630xauto-34923

Melyik nő ne érezné magát Kleopátrának ebben a fürdőkádban? Kleopátra képviseli csillogást és a szépséget, a pompát és a luxust, de az ő neve egyben nagy gesztusokat és drámai pillanatokat is jelent számunkra – amelyek mind elmondhatóak a Cleopatra Fürdőkád luxus fürdő élményéről is. A világítás igazán látványos, hiszen az oválisan megvilágított lemezek, mintha a szerelem istennőjének koronáját szimbolizálnák. Engedje a fantáziáját szabadon szárnyalni és érezze magát úgy, mint Kleopátra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:trendir.com

 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb