„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

A “Felhőágy” a mennyezetig emelkedve egy rejtett társalgót fed fel

Sok stúdiólakásban élő lakos próbálta leültetni a vendégeket az ágya körül. Kicsit kínos, de megteszed, amit meg kell tenned, hogy élvezhesd a város minden előnyét, nem de? Amikor egy olyan életteli metropoliszban élhetsz, mint New York, Tokió vagy Madrid, a kompromisszum gyakran megéri.

Az Ori Cloud Bed, azaz „felhőágy” terméke most erre a problémára kínál megoldást, hiszen nappal egész ágy könnyedén, egy gombnyomással felemelhető, egészen a mennyezetig. Nem kell levenni az összes ágyneműt és elrakni valahova. Valójában semmit sem kell fizikailag megmozgatni.

Az egységet egy szekrényszerű szerkezet veszi körül. Amikor éppen nem használják, a fal mentén húzódó sínen húzza fel magát, felfedve az alatta rejlő nappalit. Amikor az ágy leereszkedik, az szorosan illeszkedik a kanapé és a dohányzóasztal tetejére. A kanapé karfái kétoldali éjjeliszekrényekké válnak, és a kanapé alá beépített két kihúzható fiók pedig ágynemű tárolóként funkcionál.

A beépített szabályozható LED-világítás lehetővé teszi az esti szórakozás vagy egy kis olvasás hangulatának megalapozását alvás előtt. A berendezés négy beépített aljzattal is rendelkezik. A kanapé három ember számára alkalmas, és a nagyméretű ágyon egy 20 centiméter vastag hab matrac van. A hálószoba és a nappali konfiguráció közötti átmenet mindössze 30 másodpercet vesz igénybe, és ezt az Ori alkalmazás, az Amazon Alexa vagy a Google Home használatával vezérelhető.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A berendezés Spanyolországból származó nyárfa laminátumból, valamint lucfenyő lécekből és porszórt szénacél mechanikai elemekből áll. Akár „zárolási módba” is állítható, ha a felhasználó meg akar győződni arról, hogy a huncut gyerekek vagy a véletlenszerűen elejtett szavak nem aktiválják, hogy az váratlanul felemelkedjen vagy lesüllyedjen, emellett a folyamatos felügyeleti rendszer figyeli az esetleges hibákat.

A Cloud Bed csak az Ori egyik helytakarékos bútorrendszere, mellette gyártanak más berendezéseket, és teljes iroda rendszereket is.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb