„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Érdekes szék, amelyet a lovagló testhelyzet ihletett

A lovagláshoz használt testtartás ihlette a Christian Sjöström által tervezett Camou széket, ami a hétköznapi használat során hangsúlyozza a mozgást, a változást és a test feletti irányítást.

A széket úgy tervezték, olyan módon, hogy a felhasználó “kénytelen” elmozdulni, a ringató funkció miatt, de ugyanakkor kontrollálni is tudja, hiszen bármikor megváltoztathatja testtartását. A tervező kifejtette, hogy a lovaglási pozíció ergonomikus a szervezet számára. A szék széles háttámlája folyamatos támogatást ad egy lazább testhelyzetnek is.

modern-chair-6A Camou egy kiindulási pont, ahhoz, hogy megvizsgáljuk és megkérdőjelezzük a székek fejlesztésében használatos szabványokat. Ennek eredménye egy organikus forma, amely alternatív ülés-módot teremt a mindennapi életben. Az acélcső és az átlátszó 3D-textil érdekes vizuális hatásokat hoz létre; beleolvad a környezetébe, de szoborszerű jellege miatt, mégis észrevehető bármilyen modern lakásbelsőben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb