Home / állás / Építőipari kivitelező partnereket keresünk azonnali munka biztosítással

Építőipari kivitelező partnereket keresünk azonnali munka biztosítással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Képernyőfotó 2016-07-17 - 23.29.58A Kp.hu weblap és cégcsoport, (Kp Sales House Kft), mint a Horizont energiatakarékos építési rendszer kiemelt képviselője és a Horizont Global Kft, mint rendszergazda az idei év első 7 hónapjában a korábbi évekhez képest 500%-kal nagyobb mennyiségű családi ház építésre kapott megrendelést. energyfriendhome-200x

A megrendelésállományunk növekedése az ugrásszerű kereslet növekedéssel magyarázható, melyet részben az új CSOK és az 5% -os áfa okozott. A kereslet növekedés a legnagyobb mértékben a kiemelten energiatakarékos családi házas piacot érintette, mely részben a gyors kivitelezési határidővel, másrészről az emberek környezettudatosságával magyarázható.

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5
A Horizont és EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos házaink minimális, vagy akár nulla energiával üzemeltethetőek. Hab a tortán, hogy az idei évben drasztikusan megváltozott a lakás energiatanúsítvány kiadásának a szabályai és sokkal rosszabb besorolást kapnak a házak a korábbi évekhez képest.
A piacon tényező lett az energiatudatosság, melynek legfőbb mérőszámát az energiatanúsítvány adja, ezért már rövidtávon sem érdemes csak energiatakarékos házat kiviteleztetni.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A családi házak felépítéséhez új kivitelező partnereket keresünk Magyarország egész területéről, valamint Szlovákiából és Ausztriából.

Vállaljuk, hogy új építő partnereink számára műszaki képzést biztosítunk, annak érdekében, hogy megismerjék és biztonsággal építsék fel a Horizont, az EnergyFriendHome építési rendszereinket. A partnereink dolgozóit továbbképezzük, betanítjuk.

Olyan partnereket keresünk, akik önállóan, saját emberekkel (minimális alvállalkozó bevonásával) képesek felépíteni éves szinten legalább 4-5 darab, 120-150 m2-es  családi házat az alapozástól a kulcsrakész állapotig, első osztályú minőségben.

Feltétel: Legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, stabil anyagi háttér, saját szakemberek, hiányzó szakmára megbízható alvállalkozói kapcsolat, saját autó, saját gépek és szerszámok, ellenőrizhető és megtekinthető referencia munkák, önálló felelős műszaki vezető.

Amit biztosítunk: Egy modern innovatív technológia elsajátítása, melyen keresztül új és folyamatos munkára tehet szert. Állandó szerződésben vállalt munkák biztosítása egész évben. Olyan világszerte alkalmazott, bevált építési technológiát kínálunk, mely piaci előnyökhöz juttatja partnereinket és jó jövedelmezőséget biztosít. Korrekt vállalási díjak és biztonságos, várakozási idő mentes munkadíj elszámolás. Szakmai felügyeletet biztosítunk a teljes gyártási folyamat alatt és az építés során.
Önnek csak építenie kell, nincs szükség marketingre és a háttériroda megteremtésére.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését és szívesen megismerkedne egy innovatív, energiatakarékos, jövőbe mutató építési technológiával, kérjük jelentkezzen az alábbi telefonszámon, vagy e-mail elérhetőségen:
Telefonszám: +36 70 635 5597, mail: partner@kp.hu

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

DCIM100MEDIADJI_0220.JPG

Családi ház építés – drón fotók

Cégünk ebben a pillanatban 25 különböző helyszínen épít kiemelten energiatakarékos családi házat Magyarország területén. A ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.