„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

állásKiemeltKiemelt cikkeink

Építőipari kivitelező partnereket keresünk azonnali munka biztosítással

Képernyőfotó 2016-07-17 - 23.29.58A Kp.hu weblap és cégcsoport, (Kp Sales House Kft), mint a Horizont energiatakarékos építési rendszer kiemelt képviselője és a Horizont Global Kft, mint rendszergazda az idei év első 7 hónapjában a korábbi évekhez képest 500%-kal nagyobb mennyiségű családi ház építésre kapott megrendelést. energyfriendhome-200x

A megrendelésállományunk növekedése az ugrásszerű kereslet növekedéssel magyarázható, melyet részben az új CSOK és az 5% -os áfa okozott. A kereslet növekedés a legnagyobb mértékben a kiemelten energiatakarékos családi házas piacot érintette, mely részben a gyors kivitelezési határidővel, másrészről az emberek környezettudatosságával magyarázható.

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5
A Horizont és EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos házaink minimális, vagy akár nulla energiával üzemeltethetőek. Hab a tortán, hogy az idei évben drasztikusan megváltozott a lakás energiatanúsítvány kiadásának a szabályai és sokkal rosszabb besorolást kapnak a házak a korábbi évekhez képest.
A piacon tényező lett az energiatudatosság, melynek legfőbb mérőszámát az energiatanúsítvány adja, ezért már rövidtávon sem érdemes csak energiatakarékos házat kiviteleztetni.

A családi házak felépítéséhez új kivitelező partnereket keresünk Magyarország egész területéről, valamint Szlovákiából és Ausztriából.

Vállaljuk, hogy új építő partnereink számára műszaki képzést biztosítunk, annak érdekében, hogy megismerjék és biztonsággal építsék fel a Horizont, az EnergyFriendHome építési rendszereinket. A partnereink dolgozóit továbbképezzük, betanítjuk.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Olyan partnereket keresünk, akik önállóan, saját emberekkel (minimális alvállalkozó bevonásával) képesek felépíteni éves szinten legalább 4-5 darab, 120-150 m2-es  családi házat az alapozástól a kulcsrakész állapotig, első osztályú minőségben.

Feltétel: Legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalkozás, stabil anyagi háttér, saját szakemberek, hiányzó szakmára megbízható alvállalkozói kapcsolat, saját autó, saját gépek és szerszámok, ellenőrizhető és megtekinthető referencia munkák, önálló felelős műszaki vezető.

Amit biztosítunk: Egy modern innovatív technológia elsajátítása, melyen keresztül új és folyamatos munkára tehet szert. Állandó szerződésben vállalt munkák biztosítása egész évben. Olyan világszerte alkalmazott, bevált építési technológiát kínálunk, mely piaci előnyökhöz juttatja partnereinket és jó jövedelmezőséget biztosít. Korrekt vállalási díjak és biztonságos, várakozási idő mentes munkadíj elszámolás. Szakmai felügyeletet biztosítunk a teljes gyártási folyamat alatt és az építés során.
Önnek csak építenie kell, nincs szükség marketingre és a háttériroda megteremtésére.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését és szívesen megismerkedne egy innovatív, energiatakarékos, jövőbe mutató építési technológiával, kérjük jelentkezzen az alábbi telefonszámon, vagy e-mail elérhetőségen:
Telefonszám: +36 20 444 44 24, mail: info@kp.huKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb