„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Építészet Mexikóban: projektek, amelyek meghatározzák a Colima területet

Számos oka van annak, hogy Colima a mexikói fontos kulturális gazdagságú állama, az egyik az éghajlatának és a földrajzi adottságainak köszönhető. A terület olyan védett strandokkal rendelkezik többek között, mint a Manzanillo és a Colima Vulcano, melyek folyamatosan virágoztatják a turizmust ezen a területen. Ezenkívül a spanyolok előtti gazdag történelem olyan régészeti lelőhelyeken íródott, mint az “El Chanal”, a “La Campana” és a “Meseta de la Hierbabuena”, valamint néhány fontos hacienda (farm), mint például a Hacienda de Nogueras, Hacienda del Carmen és Hacienda San Antonio, melyek szintén Colima területén találhatók.

Az utóbbi években a lakosság és a városok növekedése miatt a kortárs mexikói építészek számtalan lakossági, kulturális és rekreációs projekteket terveztek, amelyek most Colima kortárs építészetét alkotják. Íme egy galéria a mexikói Colima modern építészetének felfedezésére, melyben erőteljesen keverednek a brutalista, a minimalista és a mediterrán építészet jegyei:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb