„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Egy úszómedence képezi a São Paulo-i lakás központi elemét

A São Paulo-i felújított rezidencia medencéiben úszókat a nappaliból lehet nézni, vastag üvegtáblákon keresztül, mint a halakat egy akváriumtartályban. Fernanda Marques brazil építész tervezte a 477 négyzetméteres Panorama nevű kétszintes lakás felújítását, és ő adta hozzá az úszómedencét is.

Egy házaspár számára készült a projekt, melyet részben az ügyfelek azon vágya vezérelt, hogy beépítsék a lakásba az úszómedencét. Ezt a kívánságát tárt karokkal fogadta Fernanda Marques, aki úgy döntött, hogy a medencét szinte szó szerint a nappaliba helyezi. Az építész saját cége, a Fernanda Marques Arquitetos Associados a ház mentén húzódó szabadtéri részbe építette be a 10 méter hosszú medencét, melyet vastag üvegfal választ el a dupla magasságú nappalitól. A keskeny medencéhez az otthon második emeletéről lehet hozzáférni, vagy közvetlenül a kertben található kapcsoló lépcsőn keresztül.

A nappalin túl az otthon alsó szintjén egy étkező és konyha található. A fő- és vendégszoba, valamint egy tornaterem és egy iroda a 2. emeleten található. Az egész épületben minimalista esztétikát alkalmaztak annak érdekében, hogy a hangsúly az ügyfelek művészeti gyűjteményén legyen, amely a projekt másik kritikus eleme volt. Az otthon világítását is gondosan a művészeti darabok kiemelésére összpontosítva helyezték el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb