„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy skandináv-rusztikus stílusú hotel, mely újraértelmezi az ökoturizmus fogalmát

A Norvég/Dán Reiulf Ramstad Arkitekter építészeti cég által tervezett és kivitelezett skandináv hagyományok ihlette Breitenbach Landscape Hotel holisztikus és valódi ökoturisztikai élményt kínál a Francia Elzászban, a régió kulináris, wellness és természeti lehetőségeit maximálisan kihasználva.

Az elzászi Breitenbach falu magaslatán elhelyezkedő 48 ° Nord Landscape Hotel egy tájszálló, mely újraértelmezi az ökoturizmus fogalmát és lehetőséget kínál “a vad természettel való újracsatlakozásra”. A védett Natura 2000 terület középpontjában a projektet úgy tervezték, hogy illeszkedjen a becsesen őrzött természetes környezetbe, és kihasználja a lélegzetelállító kilátást a tájra.

A francia-dán megrendelő ízlése, a norvég építész stílusa, a látvány és a természetes anyagok közös vonzereje jellemzi a különálló szerkezetekből álló szálláskomplexumot. A Breitenbach Landscape Hotel a hagyományos skandináv stílus letisztult, nyugodt jellemzőit merész építészettel és dizájnnal kombinálja, nagy hangsúlyt fektetve a helyi kulináris kultúrára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyedi identitás kialakításához és a tájjal való egyesüléshez az építészek a régióban még soha nem látott extravagáns szerkezeti formákat alakítottak ki, melyek mindegyike a kilátásra összpontosít. Az egyes lakosztályokat tartalmazó szerkezetek biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet, békét és magánéletet a vendégek számára, a közösségi területek pedig különféle foglalkozásoknak biztosítanak helyet.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb