„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egy mókás hangulatú modern családi ház, mely tetejére egy “mű hegyet” építettek

A Disneyland-hegy inspirálta a dél-londoni családi ház játékos átalakításának koncepcióját, melyet a CAN építészeti stúdió vitelezett ki. A különleges otthon, annak összes játékos részletével a gyerekes családok igazi álma!

Mat Barnes építész, a CAN alapítója felújította és kibővítette saját kétszintes Edward-kori otthonát. A projekt magában foglalt egy hátsó meghosszabbítás hozzáadását, tetején egy habosított alumíniumból készült mű heggyel, és ez a mókás elem adta a projekt nevét is: Mountain View, azaz “hegyi kilátás”.

A Moutain View szó szerint csordultig van színekkel és textúrákkal és az ötletes részletek nem állnak meg a tetőre rögzített alumínium heggyel. A ház monokróm társalgóját építészeti maradványok díszítik, a konyha pedig újrahasznosított vágódeszkák és tejpalackok törmelékéből épül fel.

A felújítási munkálatok alatt a hátsó meghosszabbítás lehetővé tette egy kertre nyíló, nyitott terű nappali és étkező kialakítását, ahol az eredeti hátsó falak teljes lebontása helyett annak szándékosan meghagyott maradványai a helyiség szerves részeként díszelegnek. Ezeket az életteli tereket kontrasztos, élénk színek töltik meg a szivárvány minden árnyalatában: a lépcső narancssárgája, a mennyezetet királykékre, a konyha feltűnő váltakozó kék és szürke panelei, vagy a vörösre és fehérre festett szerkezeti oszlopok.

A ház elülső részén elhelyezkedő nappaliban a színek kavalkádjával ellentétben monokromatikus stílusban alakították ki. Szinte minden ugyanazzal a kék árnyalattal van lefestve, beleértve a falakat díszítő építészeti díszléc- részleteket is. A nappali eredeti kandallóját megőrizték, és beintegrálták az otthon új, eklektikus stílusába.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az emeleten az átszervezett elrendezés lehetővé tette Barnes számára egy további hálószoba és fürdőszoba hozzáadását, így az otthon most összesen négy hálószobával rendelkezik, beleértve a saját fürdőszobás szülői hálót.

A ház többi részén is számtalan játékos részlet található, mint például a fürdőszoba narancssárga mennyezete és kék-fehér sakktábla mintás falai. A folyosó észrevehetően nyugodtabb, “csendesebb” hangulatú, fehér falakkal és mennyezettel, és fa burkolatos padlóval, ahol a változó nappali fény adja meg a tér karakterét.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb