„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Egy idilli faház a norvég havas hegységben

Erling Berg építész norvégiai Kvitfjell hegység tetején épített keskeny faháza 26 méteres szakaszra terjed ki, bekeretezve a lélegzetelállító kilátást a környező hegycsúcsokra és a dél-nyugati végelláthatalan havas horizontra. Hagyományos építési módszereket alkalmazva az egész faház helyi fenyőfából épült.

Az idilli faház külsejét, mind a falakat, mind a tetőt kezeletlen fenyőfa panelekbe burkolták, amelyek idővel természetesen megszürkülnek majd. A belső terekben a fehér olajozott fenyőburkolat otpimalizálja tér fényét a sötétebb téli órákban. Bár a faház minden fő helyisége, a nyitott konyha, étkező és nappali délnyugatra, a napot követve panorámás kilátással rendelkezik, a hálószobákat és a fürdőszobákat diszkréten falak mögé rejtették. A fő lakóterek és a fürdőszobák boltíves mennyezete méginkább a környező tájra vonja a lakók figyelmét, és optikailag megnöveli a teret.

Lakberendezésileg a bútorok és a dekoráció követi a kényelmet és otthonosságot sugárzó skandináv stílusra jellemző kifinomult egyszerűséget, mely tökéletesen harmonizál az egybefüggő halvány fa burkolat alkotta atmoszférával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb