„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Egy építészeti remekmű Indiában

Ennek az építészeti remekműnek az ölelésében megbúvó liliomok szimbolikus rezonanciája a tisztaság és a nyugalom mély megtestesítőjévé válik. A buja liliomtavak által körülölelt rezidencia a nyugalom oázisa, amelyet aprólékosan kidolgoztak, hogy felüdülést nyújtson lakóinak egy nyüzsgő nap könyörtelen igényei után. 

Ez a látszólag éteri egyensúlyban felfüggesztett trópusi menedék a visszafogott luxus megnyilvánulása, ahol a változatos fatónusok és a népies ihletésű formák palettája egyesül, hogy magával ragadó élményt hozzon létre. Ez az Aslam Sham Architect ‘Lily House’ projektje.

Ahogy az ember átlépi ennek a lakásnak a küszöbét, egy lebegő illúzió bontakozik ki, egy elbűvölő látvány, amely a hídon való áthaladás után valósul meg, és az építészeti csodák birodalmába lép át a hétköznapokon.

A nyitott padló finoman hangszerelt elrendezése zökkenőmentesen illeszkedik a hangerőjátékba, bőséges természetes fényt és átható légiességet biztosítva. Mint egy szimfónia, a dizájn hangszereli az elemeket, hogy harmonikus belső teret alkosson, ahol a nyugalom és a tisztaság összefonódik. 

A trópusi tereprendezés zöldellő kárpitja zökkenőmentesen egybefonódik az épített szerkezettel, zölddel festve az egész rezidenciát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ezek a természetes enklávék fokozzák az esztétikai vonzerőt, és vigasztalásként szolgálnak, összekapcsolva a lakókat a természet fiatalító ölelésével. A projekt anyagába aprólékosan beleszőtt, bonyolult farészletek a múlt iránti tiszteletről tanúskodnak, miközben megfelelnek a jelen követelményeinek. Minden részlet, egy ecsetvonás a narratívában, áthidalja az időbeli szakadékot, olyan időtlen hangulatot teremtve, amely összecseng a történelemmel és a kortárs vonzerővel.

Az a zseniális építészeti döntés, hogy a tetőket több szintre osztják, zseniális, a terjedelmes szerkezetet szerényebb, bensőségesebb léptékre bontja. Ez a szándékos választás vizuális intrikát kölcsönöz, és elősegíti a megközelíthetőség érzetét, egy nagyszerű és barátságos térbe invitálja a lakókat. A dizájn szimfóniájában ez a rezidencia egy magnum opusként jelenik meg – a hagyomány és a modernitás fúziójának bizonyítéka, menedék, ahol a liliomok finom tisztasága visszhangra talál a falai között kibontakozó építészeti költészetben.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb