„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy csodálatos minimalista otthon olaszországban, mely közvetlenül kapcsolódik a szabadtérhez

A MIDE Architetti egy ultra-minimalista családi házat épített, mely teljesen összenyitható a szabadtéri terekkel. Az olaszországi Stra faluban épült House Surrounded by Greenery egy szinten kialakított családi ház elhelyezkedése kiaknázza a telek teljes potenciálját: a ház magánéletet és védelmet teremt a legintimebb környezetben, és igény szerint megnyitható a nagy privát kert felé.

A ház alakját a belső terek funkcionális elrendezése és az egyesítésük legjobb módja határozta meg, két kültéri területet kialakítva, amelyek így kétféle célt szolgálnak: a déli terület nagy ablakai a vidéki tájra néznek, míg az északi, az útra néző homlokzat teljesen zárt. Az északkeleti területen olyan létesítmények találhatók, mint a garázs, mosókonyha és fürdőszoba, míg nyugatra a konyhából és a nappaliból álló helyiség egy fedett területnek köszönhetően kifelé terjeszthető.

A hálószobák, fürdőszobák és gardrób az épület keleti részén találhatók. A nagy hálószoba külön fürdőszobával és gardróbbal a nagy, dél felé néző üvegajtón keresztül jut természetes fényhez, amely szintén gyönyörű kilátást biztosít a kertre. A ház elrendezése lehetővé tette a beltéri területek közvetlen kommunikációját a kültéri területekkel, kiterjesztve a teret fizikailag, a verandán keresztül és vizuálisan a nagy üvegajtók révén.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb