„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

Debütált a West Elm és Eileen Fisher környezetbarát őszi kollekciója

Eileen Fisher fenntartható divatmárkája elsősorban a rendkívül kényelmes, természetes és újrahasznosított textíliákból készült minimalista ruháiról ismert. Miután az általuk értékesített ruházat javíthatatlanul elhasználódik, a cég visszaveszi és felhasználja azokat a meglepően elegáns foltozott hatású rekonstruált ruhákból, nadrágruhákból és dzsekikből álló „Resewn Collection” kollekció darabjaihoz.

A West Elm együttműködésében legelőször, most ezt az esztétikát a lakberendezésbe közvetítik. A korlátozott példányszámú, fenntartható módon előállított bútor- és lakberendezési kollekció darabjai újrahasznosított Eileen Fisher farmerből és más szövetmaradványokból készül.

A felelősségteljesen tervezett termékek gyönyörű formatervezéssel meghosszabbítják az eldobásra kerülő ruhadarabok életciklusát, ezzel drasztikusan csökkentve a hulladék mennyiséget.

A West Elm + Eileen Fisher kollekció egyedi kárpitozású, különböző méretű díszpárnákat és egy testhez simuló sziluettel ellátott forgó karosszéket kínál. A West Elm a szövetek újrahasznosítására a Waste No More divatmárkával működött együtt, akik víz nélkül és nagyon kevés energia felhasználásával újjá varázsolták az anyagot.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A fehértől a mély indigóig terjedő farmerfoltok akvarellekre emlékeztető mintában olvadnak össze, a kék nyugtató árnyalataiban. A felújított szövet jellegéből adódóan nincs két egyforma darab, mindegyik a saját egyedi absztrakt mintával rendelkezik.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb