„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Csodálatos restaurált kőház a Földközi-tengeren

Mint amikor a talajrétegeken átszitálnak a régészek, ezen felújítás építészei, Tel-Aviv, Izraelben, annyi időt töltöttek a hátsó rétegek pucolásával, hogy felfedjék az eredeti tengerparti homok-, agyag- és kőfalakat, hogy új lakóhelyeket tervezzenek a szerkezetben.

A Pitsou Kedem Architects gondosan elemezte és dekonstruálta a számos kiegészítést, bővítést és átalakítást, amelyek megváltoztatták ezt az évszázados konglomerációt, ügyelve arra, hogy megőrizze az epoxi-gyantával megépítetteket, és megerősítse a törékeny tartókat.

A beavatkozás második szakaszában a későbbi kiegészítések szándékosan minimalisták lettek – a fehér falak, a márványozott padlók és az alapvető bútorok szőtték be a teret és a kőoszlopokat, kiemelve az ismétlődő mennyezeti boltozatait.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Vékony, fekete porcelán bevonatú acélfedélzeti korlát és ablakszerelés egyszerű, egyablakú üvegezéssel, szükség szerint finoman feltöltve az ablakokat, miközben a válaszfalakat és az ajtókat a hamis tradicionalizmus megkísérelése nélkül adták hozzá, tiszta különbséget hagyva a régi és az új között.

forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb