„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírekkészház akciók

Családi ház építés – TESLA Motors Powerwall rendszerével

Annak ellenére, hogy Magyarországon jelenleg hatalmas atomlobbi van, mi inkább a megújuló energia mellett tesszük le a voksot és abban hiszünk, hogy “A legolcsóbb energia a fel nem használt energia”, valamint valljuk, hogy a “Legolcsóbb és legkörnyezetkímélőbb energia az ingyen energia, azaz a nap és egyéb megújuló rendszerben termelt energia!”

Pár napja jelentette be a TESLA Motors, hogy modern családi házakba ” TESLA Powerwall ” néven egy speciális akkumulátor rendszer értékesítését kezdi meg, ezzel együtt a TESLA vezetése kijelentette, hogy napelemes rendszereket fog telepíteni a családi házakra, felhasználva mind azt az innovációt, mely a birtokában van.

Tesla Motors CEO Elon Musk unveils large utility scale home batteries at the Tesla Design Studio in Hawthorne, California, April 30, 2015. Electric car pioneer Telsa Motors unveiled a "home battery" Thursday which its founder Elon Musk said would help change the "entire energy infrastructure of the world." AFP PHOTO / David McNew
AFP fotó

Elon Musk a TESLA motors-nál legalább akkora figura, mint az Apple esetében volt Steve Jobs. Ékes bizonyíték erre a TESLA modern, környezetkímélő elektromos autói.tesla családi ház

battery-specs-imperial@2xNAPELEMET MINDEN CSALÁDI HÁZRA!
A TESLA azt szeretné elérni, hogy minden családi házon legyen elektromos áram termelésre alkalmas napelem, és ez legyen a TESLA terméke. A TESLA vezetése szerint szerint a napelemes rendszerük lehetővé teszi a közeljövőben, hogy a felhasználók nagyobb függetlenségre tegyenek szert és akár le is szakadjanak az áramszolgáltatóktól.

A TESLA jelene:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
People look at newly-unveiled Tesla Powerwall batteries at the Tesla Design Studio in Hawthorne, California, April 30, 2015. Electric car pioneer Telsa Motors unveiled a "home battery" Thursday which its founder Elon Musk said would help change the "entire energy infrastructure of the world." AFP PHOTO / David McNew
AFP fotó

A Tesla egyébként jelenleg is gyárt napelemeket a Solar Cityvel együttműködve, melynek szintén Musk az egyik tulajdonosa. Emellett fremonti, kaliforniai üzemében is készülnek a nagy napelemrendszerek, melyeket például a cég különböző kereskedelmi egységein, például Tejon Ranch-i töltőállomásán találhatunk. Most egy még újabb és innovatívabb rendszert szeretnének piacra dobni.

Az olaj, a fa és a szénből előállított energia könnyen szállítható és bármikor munkára fogható, de ezzel szemben a megtermelt elektromos energiát nagyon nehéz tárolni, az elektromos energiát szinte azonnal el kell használni, hogy ne vesszen kárba.
Itt jön a képbe a TESLA motors, először is saját napelemes rendszerén keresztül megtermeli az elektromos energiát, majd az innovatív Tesla Powerwall rendszerével eltárolja azt és bármikor felhasználhatjuk majd az eltárolt elektromos energiát.

tesla-bateria-powerballA korábban gyártott akkumulátor technológiák 2-4 év után cserére szorultak, ezzel szemben a TESLA 10 év garanciát vállal az általa kifejlesztett akkumulátorokra. Ez azt eredményezheti, hogy akár 10-15 évig is üzemképesek lesznek a Tesla Powerwall rendszerei.

Cégünk 2015. május és június hónapban megrendelt 300 m2 feletti családi házaiba ajándékként beépíti a TESLA Powerwall rendszerét. Ezzel 10 Kw/h elektromos energiát tudunk eltárolni és egy esetleges áramszünet esetén akár egy hétvégén is ellátja a családi házat elektromos árammal. Abban az esetben, ha napelemes rendszerrel kombináljuk, akkor a késő délutáni, éjszakai, kora reggeli áramhasználatunkat anélkül is képes fedezni a rendszer, ha nem vagyunk a szolgáltató hálózatra csatlakozva. 

Bővebb felvilágosítás a Tesla Powerwall rendszerével és a családi házainkkal kapcsolatban a bemutatótermünkben kaphat.
Email címünk: kp @ kp.hu, Kollégáink elérhetősége a kapcsolat menüben megtalálható.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb