Home / Akciók / Családi ház építés 2014-es áron 2016-ban is

Családi ház építés 2014-es áron 2016-ban is

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Kiemelten energiatakarékos családi házainkat 2016-ban is 2014-es árszinten vállaljuk felépíteni (árgaranciával) azon megrendelőink számára, akik 2015. december 31.-ig építőipari kivitelezői előszerződést kötnek cégünkkel.

Exposed-steel-mesh-creates-a-beuatiful-visualCsaládi házainkat a kivitelezés megkezdéstől számított 3 hónap alatt kulcsrakész állapotban átadjuk! Önnek csak a bútorozással kell foglalkoznia és már költözhet is.
  • Optimum faszerkezetes családi házaink 205-215 ezer forint/m2 áron érhetőek el.
  • Prémium faszerkezetes családi házaink 215-230 ezer forint/m2 áron érhetőek el.
  • Optimum acélszerkezetes családi házaink 225-235 ezer forint/m2 áron érhetőek el.
  • Prémium faszerkezetes családi házaink 230-250 ezer forint/m2 áron érhetőek el.
Energy Friend Home könnyűszerkezetes házakHa még az idén megrendeli a családi házát, cégünk ingyenesen elkészíti a jövő év elején az építészterveket az Ön igényeinek és a helyi építési hatóság előírásai alapján. Ezenkívül minden családi házunkba ingyenesen hővisszanyerős rekuperátor rendszert szerelünk, mely még energiatakarékosabbá teszi az új otthont. A www.kp.hu kizárólag A+ és A++ energiaosztályba tartozó, kiemelten energiatakarékos családi házakat épít. Az EnergyFriendHome családi házaink ÉME engedéllyel, a beépített építőanyagok CE, valamint ETA európai minősítéssel rendelkeznek.  

Ajánló

Családi ház építés egy lakás árának a feléért

A lakások Budapesten jelenleg 655 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagáron cserélnek tulajdonost. Az ár megdöbbentően magas ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.