„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

‘Cottagecore’ a belsőépítészetben

A Cottagecore a legújabb életstílus és lakberendezési/építészeti trend, mely az egyszerűséget felvállalva és ünnepelve az embereket arra ösztönzi, hogy élvezzék a saját otthonuk kényelmét. A viszonylag új trend nagy népszerűsége nem meglepő, mivel a világ nagy része az elmúlt hónapokat bent töltötte.

“Ez egy olyan irányzat, amely lehetővé teszi, hogy mindenki – nemtől, kortól, fajtól vagy szexualitástól függetlenül – átadhassa magát az egyszerűbb időkre emlékeztető hagyományos esztétikának és életérzésnek.” – írta Daisy Oakley, a Cottagecore: Inspiráló ötletek, kézműves foglalkozások és receptek az egészséges vidéki élethez című könyv szerzője.

A lassabb életmódhoz való visszatérés vágyából született mozgalom, amely a vidéki élet romantikáját élvezi, és a pásztori fantáziát ünnepli: gondolj a puha, napfénytől kifakult kötényekre és a frissen sült kenyér illatára, és máris félúton jársz a Cottagecore megértéséhez. Az otthonokban ez a trend az egészséges, pásztori, vidéki hangulat megteremtéséről szól, akár egy vidéki házikóban, akár egy magasföldszinti lakásban élünk.

A Cottagecore középpontjában egy romantikus nyugati mezőgazdasági élet illúziója áll. Célja a hagyományos készségekhez és mesterségekhez, például a gyűjtögetéshez, a sütéshez és a fazekassághoz való visszatérés ünneplése, és kapcsolódik a hasonló nosztalgikus mozgalmakhoz, például a Grand millennial style-hoz.

Itt van három tipp a stílus megteremtéséhez otthonodban:

-Egy szépen megterített asztal nem korlátozódik a hivatalos alkalmakra, hanem minden nap megtehető, hogy minden étkezést különlegessé tegyen, és ami azt illeti, ez a Cottagecore egyik alapvető eleme. Nem kell, hogy drága legyen; a papír- vagy vászonszalvéták és egy sima fehér terítő egyszerű, de hatásos eredményt hoz. Ezzel a háttérrel a kertből frissen szedett virágok egy lekvárosüvegben, az őszi levelek, gyertyák és az üvegek azonnali hangulatot biztosítanak. Ne törekedj a tökéletességre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

-A természet gyógyító balzsamként hat testünkre és lelkünkre, és pihentető, barátságos környezetet teremt. Ahogy a napok hűvösebbek lesznek, elkezdhetjük behozni a természetet, hogy egész évben élvezhessük azt. A szobanövények és a frissen vágott virágok a legkézenfekvőbb kiindulópontok. Bármilyen teret feldobnak, és pompás illatokkal töltik meg a levegőt. A meleg, organikus textúrák tulajdonképpen a stílus alapját képezik- természetes fapadló. és bútorok, kézzel öntött kerámiák és rusztikus kőfelületek…

-Mielőtt újat vásárolnál, gondolj a régi bútorra, a használt asztalokra és székekre, amelyek a használtcikk-boltokban és az online aukciós oldalakon találhatók – akár “vintage”-nek is nevezhetnénk őket, hogy vonzóbbnak tűnjenek! Manapság már sok helyen árulnak használt bútorokat, és egy kis kreativitással valami egyedivé és igazán különlegessé varázsolhatjuk ezeket a talált tárgyakat.

-Extra tipp: apró virágminta, pasztell színek, pihe-puha takarók és párnák, teljesen nyitott konyhai polcok… Ez mind tökéletes kelléke a Cottagecore trendnek!

Forrás: saját.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb