„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Casa Risch- egy mexikói otthon, természetes szín- és anyagpalettával

A Kiltro Polaris Arquitectura projektje a mexikói Cancun városában, egy saroktelken található, egy privát lakónegyedben. A Casa Risch, egy ötfős család otthonaként szolgál, amelyben az építészeknek a lakók elvárásai mellett a lakótelep irányelveit is tiszteletben kellett tartaniuk, és mindemellett egy stratégiát is ki kellett alakítaniuk, az építkezés költségeinek és idejének minimalizálására.

A gyakori esőzéstől és a naptól való védelem érdekében a ház az utcafront felől zárt, de a telek belseje felé nyitott, természetes fényt és megvilágítást biztosítva az otthon minden területén. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a ház és a kert lényegében egybenyitható a nappali/ebédlő helyiségből egy toló- panel segítségével, amely a telek teljes szélességén áthalad, biztosítva a térbeli folytonosságot, eltörölve a ház és szabadtér közötti határvonalat.

Az építészek kompakt, egyszerű anyag- és színpalettával, hatékony építési technológiákkal alakították ki a könnyű karbantartással és nyugodt, letisztult esztétikával rendelkező otthont. A költséghatékonyság érdekében a legtöbb anyagot nyersanyag formájában, kezeletlenül alkalmazták, amely szintén hozzájárul a ház organikus megjelenéséhez.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb