„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Cagatay Afsar egy teljesen átlátszó OLED képernyőt integrált egy íróasztalba – VIDEÓ

A Dezeen és az LG Display OLEDs Go! versenyének döntőseit bemutató utolsó videóban Cagatay Afsar beszél az átlátszó OLED-kijelzőt egy kis íróasztalba integráló tervéről. A ‘Caelum’ nevű dizájnt a török tervező, Afsar a világjárvány okozta életmódváltásra adott válaszként alkotta meg.

Az OLED-kijelző íróasztalba történő beépítésével Afsar célja, hogy felszabadítsa azt az íróasztalnyi helyet, amelyet egyébként egy számítógép-monitor foglalna el. A formatervezés átlátszó OLED-kijelzőket használ egy olyan terméket létrehozására, amely a monoton munkavégzés elkerülése érdekében bepillantást enged a felhasználóknak a környezetükbe.

A Caelum otthoni vagy irodai környezetben való használatra tervezett, átlátszó kijelzője lehetővé teszi azt is, hogy a kollégák lássák egymást és beszélgetéseket folytassanak, miközben betartják a szociális távolságtartás követelményeit, amikor az asztalokat egymás mellé helyezik.

Az innovatív modell különböző színű asztallapokkal és lábakkal testre szabható, és opcionális beépített válaszfalakkal tervezték, amelyek csökkentik a zajt és elősegítik az összpontosítást, amikor koncentrált munkavégzésre van szükség, így még nagyobb rugalmasságot kínál a legkülönbözőbb munkastílusokhoz.

“Egyre több időt töltünk az íróasztalunknál, mióta az otthonról történő munkavégzés annyira elterjedt. Mivel az íróasztalaink mostanában olyan fontosak, szerettem volna a technológiát stílusosabban integrálni beléjük.” mondta Afsar a projekt kapcsán.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A terv egyike a Dezeen és az LG Display OLEDs Go! versenyének öt döntőse közül, amely egy olyan globális verseny, amely friss és innovatív ötleteket keres, amelyek az OLED-kijelzők könnyű, vékony, rugalmas és átlátszó tulajdonságait alkalmazzák. A versenykiírás azt kérte a pályázóktól, hogy olyan terveket hozzanak létre, amelyek alkalmazkodnak az emberek változó életéhez és új élményeket nyújtanak. A döntőbe jutott terveket 20 kiválasztott terv közül választották ki, amelyek között lámpává összecsukható televíziók és digitális kijelzővel ellátott ajtókkal ellátott szekrények is szerepeltek. A verseny teljes győztesét júniusban hirdetik ki.

Az öt legjobb tervező mindegyike részesül a 88 000 eurós nyereményalapból, melyből a győztes 35 000 eurót kap. A második helyezett 20 000 eurót, a harmadik helyezett 15 000 eurót, a negyedik helyezett 10 000 eurót, az ötödik helyezett pedig 8000 eurót nyer.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb