„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Bethan Laura Wood budoár ihlette bútorkollekciója a nőies dísztárgyakat ünnepli

Az ékszereket régóta szükségtelen díszítésként kezelik, túlságosan női hiúságba burkolva ahhoz, hogy valaha valódi műalkotásokként tekintsenek rájuk. De mi lenne, ha az építészet léptékéhez igazítva felnagyítanák, és bútorokká és belső dekorációvá alakítanák át őket? Az angol tervező, Bethan Laura Wood célja, hogy visszaszerezze a dekoratív tárgyak értékét, és kézzelfoghatóvá tegye azokat, még a legszexibb kritikusok számára is, az „Ornate” című új egyéni bemutatójával a milánói Via della Spiga Nilufar Galériában.

A kollekció egy 10 éves együttműködés alatt jött létre a Nilufarral és alapítójával, Nina Yasharral, amely most új darabokat mutat be a régebbi munkák mellett. Ezek a lámpák, szekrények, íróasztalok, fejtámlák és egyéb tárgyak, amelyek a tervezőt inspiráló különféle kulturális hatásokat kristályosítják, ívelt üvegből, fa furnérból és CNC-vel őrölt alumíniumból készülnek. Elgondolkodva azon, hogy a járvány miatt sok ember mélyebb megbecsülésre késztette személyes tereit, Wood a brit esztétikai mozgalom és a szecesszió látványvilágát felhasználva fordítja le a női budoár intimitását és érzékiségét minden darabra. A budoárt „a spirituális elmélkedés és a fizikai művelés privát tereként” leírva, Wood olyan múltbeli utazási célpontokhoz viszi a bemutató látogatót, mint Európa, Mexikó, Kalifornia és Kelet -Ázsia, a színes textíliákra, kerámiákra és az üvegmunkákra való utalással, ami inspirálta.

A kollekció mindegyik darabja egyedi és szokatlan, és tovább erősíti Wood személyes művészi esztétikáját. Az ikonikus személyes stílusáról és munkásságáról ismert Bethan Laura Wood 2009-ben alapította multidiszciplináris tervező stúdióját. A kézműves együttműködés, az anyagok vizsgálata, a színek iránti szenvedély és a helyszínre érzékeny dizájn gazdagítja meglátását a mindennapi tárgyakról.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb