„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Betekintés a NYC Woolworth épület 79 millió dolláros „Pinnacle” Penthouse-ba

Gondolj bele milyen lenne egy saját nyolc emeletes penthouse-ban lakni, New York City egyik mérföldkőnek számító felhőkarcolójának tetején.

A „The Pinnacle” egy több, mint 900 négyzetméteres luxus otthon, a Woolworth épület koronájában. A tornyot rezidenciává alakító nagyobb projekt részeként hozták létre a penthouse 50–58 szintjét, mely saját, 40 négyzetméteres saját terasszal büszkélkedhet, lélegzetelállító kilátással a városra.

Amikor a Woolworth épületet 1912-ben megépítették, az a világ legmagasabb építészeti pontjának számított. Mára már sok más épület túlnőtte annak méreteit, az Empire State Buildingtől kezdve (1931) a One World Trade Centerig (2014), ám továbbra is a város egyik leghíresebb építménye marad. A 79 millió dolláros penthouse messze eltakarja az épület többi luxus társasházát, amelyek átlagosan körülbelül 25 millió dollárt nyomnak, de könnyen belátható, hogy miért, főleg ezzel a kilátással.

A díjnyertes David Hotson építész tervezte Pinnacle minden bizonnyal egyedi, részben szokatlan alakja miatt. Mielőtt Hotson a fedélzetre érkezett, Ken Horn ingatlanfejlesztőnek nehéz dolga volt kitalálni, hogyan lehet piacra dobni a hatalmas henger- alakú teret, amelyet maga négy torony vesz körül.

Eredetileg 110 millió dollárra számítva Horn 79 millió dollárra csökkentette az árat, és megbízta Hotsont, hogy egyedi arculatot készítsen a penthouse számára, hogy a vásárlók el tudják képzelni, milyen lehetne benne élni. Hotson híres arról, hogy varázslatos módon alakítja át a furcsa tereket, mint például a „Skyhouse”, egy másik furán elrendezett penthouse Manhattanben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A The Wall Street Journal egyik nemrégiben írt cikkében azt nyilatkozta, hogy “Még az építészek sem tudták feltétlenül elképzelni a helyet, túl bonyolult az emberek 80 százaléka számára, akik látni fogják.”

„A penthouse koncepciója egy nagy kétszintes jacht-szerű nappali létrehozása volt. A létesítmény egy hajó felső fedélzetére emlékeztető 360 fokos galériás szinttel, különálló mókás könyvtárszinttel, szétszórt ablakok gyűjteményével, valamint egy központi lépcsővel van ellátva, amely lehetővé teszi a leendő tulajdonos számára, hogy a penthouse fő szintjéről az alsóbb szintekre lépjen. ”

A Pinnacle 2017 óta ül a New York City luxus ingatlanpiacán. A többi egység eladásai a felújítás befejezése óta felgyorsultak, miután a vásárlók meglátogathatták a kész apartmanokat. Az épület 32 ​​egységének több mint 30 százaléka már el van adva, de a Pinnacle továbbra is várja a megfelelő milliárdos érkezését.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb