„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: rusztikus kőpadló kültéren és beltéren

Napjainkban sok építész a hagyományos technikákban keres inspirációt, és azokat a kortársabb tervekhez igazítja. Ebben az értelemben a rusztikus kőből, például kvarcitból és homokkőből készült padlók egyre népszerűbbek a modern építészetben. Bár ezt az anyagot eredetileg általában külső területeken használták, például hagyományos lépcsős kerti utak építéséhez, ma már a belső terekben is gyakran megjelennek, mint olyan elemet, amely megzavarja az egyenes vonalú elrendezések szigorúságát, és bizonyos esetekben kapcsolatot teremt a belső és a külső tér között, amire manapság sok szakember törekszik.

Más anyagokkal, például természetes fával, acéllal és betonnal kombinálva a kőpadlók egyedi textúrájukkal és nagyszerű tulajdonságaikkal tűnnek ki, mivel gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást, és a jövőben könnyedén restaurálhatók. Ebben a galériában bemutatunk néhány építészeti projektet, amelyek kiemelik ezt az anyagot, hogy bemutassuk a tervezésbe való beépítésének különböző módjait. Íme:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb