„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: neoklasszikus stílus, zsálya zöld és rózsaszín díszítéssel

A szeretettel megőrzött történelmi részletek egyfajta neoklasszikus bonyolultságot kölcsönöznek ennek a gyönyörű lakásnak, amely az oroszországi Szentpétervár Petrogradka kerületének szívében található. A Rindes által szemléltetett elegáns rezidencia eredeti díszlécekkel, és mélyen dekoratív stukkóformával büszkélkedhet annak lenyűgözően magas mennyezetein.

Az apartman felújítása során az építészek egy nagyon kifinomult anyag-és színpalettát alkalmaztak, semleges zsályazöld és halvány púder- rózsaszín részletekkel, a hangsúlyt az eredeti elemeken hagyva. Az egyedüli helyiség, melyben a hangulat nagyban megváltozik, az a gyerekszoba. Itt a többi helyiséggel szemben számtalan, élénkebb színeket kombináltak a vidám, játékos atmoszféra biztosítása érdekében.

A modern bútorok és a modern dekorációs kiegészítők tökéletes hátteret adnak a díszesebb részleteknek, míg a figyelemfelkeltő modern világítótestek optikailag megnövelik a teret. A dekorációs elemekben számtalan ArtDeco utalás látható, ami egy újabb réteggel gazdagítja a belső tereket. A halszálka formában lerakott tölgyfa padlóburkolat erős kohéziót teremt az egész otthonon át, és klasszikus díszítőelemként is funkcionál.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb