„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: a Japán wabi-sabi esztétika járja át a hongkongi otthont

Az Imperfect Residence azaz “Tökéletlen Rezidencia” egy letisztult otthon Hongkongban, amelyet a helyi NC Design építészeti- és belsőépítészeti stúdió alakított át. Az NC Design & Architecture a japán wabi-sabi-ra, egy olyan ősi filozófiára alapozta a tervezését, amely a mulandó és tökéletlen dolgokat felkarolja és reflektorfénybe helyezi, azok hibáival és hiányosságaival, ahelyett, hogy eldobná őket, és a természetes tárgyakat és folyamatokat dicsőíti.

Az NC Design & Architecture egy sor természetesen “hibás” anyagot használt fel a lakásban, amelyeket a japán wabi-sabi koncepciójának megfelelően terveztek. Ezt természetes anyagok, például fa és márvány, valamint “tökéletlen” felületek, például oxidált bronz és texturált gipsz használatával érték el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A ház a “nem múlandóság” és a tökéletlenség elfogadását inspirálja, felszabadítva a lakókat a mindennapi életükből” – mondta Nelson Chow, az NC Design & Architecture stúdió alapítója.

Forrás: www.yinjinspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb