„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: 51 tér, melyeket boltívek díszítenek

Míg a modern építészetben már kevésbé jellemzők, a boltívek évtizedeken keresztül megjelentek különféle építészeti stílusok esztétikai és funkcionális elemeiként. Ez az építészeti elem a mai modern belső terekben elegáns esztétikát kölcsönözhet.

A klasszikus római és a gótikus ívektől kezdve a modernebb stílus-adaptációkig a boltív a mindenkori építészet egyik legkedveltebb eleme. A legismertebb és leggyakrabban használt forma a római boltív, mely egy klasszikus és felismerhető sziluett, tökéletesen félköríves ívvel, párhuzamos támaszokon nyugodva. Míg fénykorukban ezeket a szerkezeteket kőből vagy fából építették, mára tégla és gipszkarton révén visznek szépséget a modern terekbe. Mindennek ellenére érvényesül a klasszikus vonzerő. A boltív egy multifunkcionális elem, amely szerkezeti és dekoratív elemként is működik. Szinte minden építészeti stílusban megjelenik, az art-deco-tól a marokkói és a török építészeten át a gótikus és viktoriánus stílusokig. Összegyűjtöttünk 51 álomszép belső teret, melyek középpontjában boltívek állnak, különféle megoldásokban:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb