„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Base Cabin: egy nem hétköznapi mobil ház a Studio Edwards-tól

A kerekes mini házak koncepciója körülbelül egy évtizeddel ezelőtt kezdett populárissá válni, és azóta gyakorlatilag minden lehetséges formában láthattuk őket, azonban méretük, elrendezésük, tetőszerkezetük és anyagaik sokfélesége miatt ritkán néztek ki olyan lenyűgözően, mint a Studio Edwards, Base Cabin projektje.

Egyenetlen sziluettjének hatalmas háromszög alakú síkjai, és a tető éles gerince, amely minden oldalról egybeolvad a falakkal, ami miatt kitűnik elsősorban a tömegből. Amikor ilyen kicsi helyáll rendelkezésre, a legtöbb tervező a vizuális kifejezés helyett a lehető legpraktikusabb elrendezésre fókuszál, de a Base Cabin a bizonyíték, hogy a kettő nem feltétlenül teszi lehetetlenné a másikat.

A matt fekete külső homlokzatot stratégiailag elhelyezett ablakok és dupla vastagságú harmonika üvegajtók osztanak meg. A rétegelt lemezből kialakított padló és a mennyezet tiszta, modern és ezerszer kellemesebb érzést kelt, mint az átlagos műanyag-burkolatú lakókocsik. Pontosan ez volt a lényeg az ausztráliai székhelyű Victoria Cabin Building Company számára, aki a Studio Edwardsot bérelte fel egy „átgondolt, funkcionális és rugalmas helyiség megtervezésére, amely újszerű megközelítést biztosít a mikro-ház tipológiájának”. A sikeres együttműködés eredménye kétség kívül lenyűgözi az építészet és a tervezés szerelmeseit.

Figyelemre méltó, hogy mennyi mindent sikerült besűríteni az apró térbe, beleértve a fürdőszobát és a külön tárolót is. Sok apró háztól eltérően a a Base Cabinban nincs tetőtér, de ugyanakkor a magas mennyezet csillapítja a klausztrofóbiás érzést, amely a kisebb lakókocsiknál ​​jelentkezhet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Base Cabin annak modern építészetével valamivel magasabb áron fut, mint az átlagos lakókocsik, ára jelenleg 99 000 dollárnál kezdődik, és eddig mindössze három épült belőle.

További információt a Base Cabin webhelyén vagy az Instagram oldalukon találhatsz!

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb