„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Az RCR Arquitectes vörös betonból készül megépíteni a Palmares klubházat Portugáliában- VIDEÓ

Vörösbeton síkok alkotják a Pritzker Architektúra-díjas RCR Arquitectes által tervezett üdülőhely golfklubjának épületét. A Palmares Clubhouse a Palmares Ocean Living & Golf részét képezi majd, mely a turisták által kedvelt Algarve egyik legújabb üdülőhelye.

A Kronos Investment Group támogatásával épülő üdülőhely összes épületének megtervezésére és kivitelezésére a 2017-ben Pritzker építészeti díjjal kitüntetett RCR Arquitectes katalán építészeti stúdiót kérték fel. A golf- klubház az üdülőhely első befejezett monumentális épülete lesz. Masszív oszloprendszer támasztja alá a tetőt képező vastag betonlapokat. Az üvegezett homlokzat panorámás kilátást nyújt a tengerpartra.

A tetősíkok átfedése egy többszintű domborzatot alkot, amely segíti az épület beépülését a tájba. Ez a megoldás a belső tereket különböző szakaszokra osztja fel, zártabb területeket alkotva a nyitott térben. Az építészek úgy döntöttek, hogy az épület külső homlokzatát egy piros tónusba burkolják, hogy megfeleljen az algarvei magas agyagtartalmú talajának árnyalatával. Ugyanezek a tónusok burkolják majd az üdülőhely apartmanjait is, amelyek márványporral replikálják majd a helyi agyag színét. A klubház padlója egy márványféle- Rosa Zarci nevű portugál természetes kő, amely gazdag vörös és narancssárga árnyalatokban fellelhető. Az épület mellett az RCR Arquitectes tervezi és kivitelezi a bútorok nagy részét is, hogy minden elem összhangban legyen egymással.

A Palmares Clubhouse projektje 2020 végén indult meg, egy 27 lyukú pálya telepítésével együtt, amelyet Robert Trent Jones Jr. vezető golfépítész tervezett. A golfklub szolgáltatásai és a teljes portaszolgálat mellett az épületben található egy fine dining étterem, amely mediterrán hangulatú menüt szolgál majd fel, a tavaszra várható megnyitás után. A hely privát események befogadására is használható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A cél az, hogy a klubház az üdülőhely vendégeinek elsődleges találkozóhelyévé, közösségi terévé váljon, hiszen az első apartmanok és villák még az idén megnyílnak a tervek szerint.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb