„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Az OSSO Architects egy régi papírgyárat alakított modern-ipari stílusú otthonná

A Boerum Hill Brooklyn egyik legrégebbi szomszédsága, ami egykor az eredeti holland telepes város, Breuckelen része volt. Az 1960-as és 70-es években a terület nehéz időkön ment keresztül, és sok régi épülete bontásra lett ítélve, köztük gyönyörű 19. századi építészeti drágaköveket, mint például a neoklasszikus stílusú régi New York Times nyomdát.

A környék lakosai elhatározták, hogy megmentik közösségüket, összefogtak és létrehoztak egy szomszédsági szövetséget. A nyomda ma állami iskolaként funkcionál, részben erőfeszítéseiknek köszönhetően, és a környék más régi ipari struktúráit azóta számos művész otthonává és műtermévé vált.

Az egyik romlásban lévő, 50 éve üresen álló papírgyárat az 1980-as években művészlakásokká alakították. Most, az OSSO építésziroda luxuslakásokká alakította őket, egyedi, ipari jellegű karakterrel. Az apartmanokat az évtizedes ipari felhasználás, elhagyás, majd a műtermekké történő átalakítás után az épületnek teljeskörű átalakításra volt szüksége a modern életszínvonalra emelés érdekében. A New York-i székhelyű OSSO Architecture 2017-ben alapult Margot Otten és Douglas Segulja által. Az ügyfél a Google ügyvezetője, Malik Ashiru, egy konkrét elképzeléssel kereste fel az építészeti céget, ezért az ügyféllel közösen tervezték és rendezték be a tereket, beleértve a legapróbb részleteket.

Az ügyfél elképzelésének megvalósítása érdekében az építészeti cég úgy döntött, hogy megőrzi a lehető legtöbb eredeti elemet, köztük a nyers téglafalakat, amelyeken egyes helyeken még mindig láthatók a régi festett jelzések, és a fekete fém csigalépcsőt. A tetőtér felújítás előtti és utáni fotóin látható, hogy az OSSO új falai, padlói és egyéb felületei optikailag növelik a teret anélkül, hogy jelentősen megváltoztatnák annak történelmi hangulatát.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyik teherhordó téglafalat egy az egyben eltávolították, hogy megnyissák a nappalit- helyére egy masszív acélgerenda került, amely a szoba kiemelkedő jellemzőjévé vált. A szomszédos ebédlő és konyha egy lépcsőfokkal feljebb van, kihasználva az első homlokzat három grandiózus ablakát.

A fehérre festett gipszkarton és a tölgy, a juhar és az amerikai diófa felületek lágyítják a lakás hangulatát, és könnyebbé és fényesebbé teszik azt. Az eredeti csigalépcső most a második emeleti hálószobához, fürdőszobához és egy szabadtéri teraszhoz vezet, míg a konyhában egy második, létra- stílusú lépcső vezet a tetőtéri vendégszobába.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb