„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az Office S&M színeket és geometriát használt a londoni Graphic House létrehozásához

Grafikus formák és merész árnyalatok határozzák meg ennek a kelet-londoni középterasszal rendelkező Edward-korabeli otthonnak a lakóterét, amelyet az Office S&M építészeti stúdió újított fel.

A találóan Graphic House elnevezésű, játékos felújítás Hackneyben olyan színeket és art deco formákat alkalmaz, amelyek tükrözik a grafikus tulajdonosok ízlését. Az Office S&M a különböző színek segítségével meghatározta a kulcsfontosságú pillanatokat az egész házon, és kiemeli a régi és az új elemeket.

A projekt a közelmúltban bekerült az idei Don’t Move, Improve! díj jelöltjei közé.

A stúdió szerint a ház rossz állapotban volt, amikor a tulajdonosok megvásárolták, vagyis az építési költségvetés jelentős részét a szivárgások javítására, a penész eltávolítására és a tetőn lévő lyukak rögzítésére fordították. A stúdió az energiateljesítmény javítása érdekében továbbfejlesztette a ház külső szövetét, és átalakította a belső elrendezését.

A Graphic House-ba belépve rózsaszín vakolattal és felújított kerámia csempével burkolt előszoba vezet a nyitott terű nappali-étkezőbe, amelyet lila polcok és élénksárga radiátorok díszítenek. A mentazöld árnyalat számos új elemet emel ki a földszinten, mint például a fürdőszoba íves falai, a konyha szekrényei és a hátsó kertfal.

A meglévő falak, amelyeket felújítottak, csupaszon maradnak, rózsaszín vakolatuk a ház múltját idézi, és meleget hoz a térbe. Eközben élénk sárga színnel jelölik az új ablak- és ajtókereteket. Az art deco kandallót a tulajdonosok kérésére megtartották, akik azt is szerették volna, hogy geometriája tükröződjön a ház kialakításában.

A kandalló ívelt vonásai visszaköszönnek a lekerekített konyhasziget és a földszinti vécé falainak finom söprésében, valamint a kertre néző nagy, sárga keretes konyhaablakban. A ház hátsó részén található konyhában újrahasznosított műanyag evőeszközökből készült munkalapok vannak, amelyeket megolvasztottak, így terrazzoszerű felületet alkotnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Itt további színpompákat vezetnek be a lakberendezési tárgyak, kontrasztot adva a mentazöld és a vakolatrózsaszín falakhoz. Ez magában foglalja az ívelt piros páraelszívót és a függőlámpákat. Az első emeleten az ívek és a színek az új fürdőszobában folytatódnak, amely lekerekített zuhanykabinnal rendelkezik, fehér csempével és sárga fugával.

A Graphic House belső tereinek megközelítését részben Nathalie Du Pasquier művész munkája, valamint az a mód, ahogyan ő játszik a színekkel és a léptékkel, befolyásolta. Ez a megközelítés tükröződik a lépcsőházban, ahol egy túlméretezett lépcső és nagy, fehérre festett körök kontrasztot alkotnak a halványkék és sárga lépcsőházzal. A nagy, kör alakú tükrök visszaverik a fényt a lépcsőház tetején lévő tetőablakból.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb