Esettanulmány

Az Electric Bowery acél és fa kabinokat szervez a Hudson Valley szállodának

A kaliforniai Electric Bowery stúdió fából készült, és Corten acéllal burkolt kabinokat tervezett New York állam felső részén, amelyek rétek és erdők között helyezkednek el.

Az Electric Bowery volt a felelős a Wildflower Farms építészeti tervezéséért, amely egy vidéki menedékhely a Hudson-völgyben, amelyet az Auberge Resorts csoport üzemeltet, míg a belső tereket a New York-i Ward + Gray stúdió készítette el.

Az egykori Rosedale-i fafarm helyszínét a természettel való kapcsolatteremtés menekülésének szánták, és luxus kiruccanássá alakították át túraútvonalakkal, valamint terményekkel és állatokkal működő gazdasággá.

A 140 hektáros terület alaprajza egy központi rét körül forog, amelyen keresztül a kanyargós ösvények különböző vendégházak csoportjait kötik össze a közösségi épületekkel. Az üdülőhely belső tereit a Ward + Gray készítette, amely meleg és texturált palettát választott a terekhez, beleértve az éttermet is.
A Shawangunk Ridge-re néző kilátást a “Great Porch”, egy fedett szabadtéri társalgó keretezi, amely egy központi tűzrakás köré szerveződik.

Az egyik oldalon található az üdülőhely étterme, a Clay, amely számos, a helyszínen termesztett vagy előállított alapanyagot használ fel. Az étkezőben meleg, texturált földszínek, fakeretes bútorok és nagy beltéri fák találhatók, míg a kültéri asztalok a rétre és a hegyekre néznek.

A “Great Porch” másik oldalán található a recepció és a Gardenheir által gondozott üzlet, amely különféle kerti témájú termékeket árul. A Thistle gyógyfürdő és egy fedett medence túlról érhető el, és a fényezett keksz, foltos zöld és palaszürke színek palettája díszíti a kitett gerendákat. Ez a nagy, fa borítású oromzatos szerkezetek sora együttesen rögzíti az üdülőhelyet, míg a különböző vendégszállások körülötte helyezkednek el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az üdülőhely további szolgáltatásai közé tartozik a szabadtéri úszómedence és a társalgó, valamint a fitneszteremnek szentelt épület, amelyben edzőterem és egy tóra néző jógastúdió található. A 65 kabin és nyaraló megtervezésekor az Electric Bowery társalapítói, Cayley Lambur és Lucia Bartholomew számos referenciát vettek figyelembe, beleértve a szülőföldjük életstílusát, és olyan építészeket, mint Mickey Muennig.

A tölgyfa borítású Ridge és Meadow nyaralók mindegyike eltolt nyeregtetős formájú, míg a dupla oromzatú szerkezetek adnak otthont a két hálószobás lakosztályoknak. Az üveg tolóajtók privát tornácokra nyílnak, amelyek mindegyike ferde, hogy elzárják a kilátást a szomszédok felől. A belső terek világosak és modernek, a természeti környezetből kölcsönzött merész színekkel, valamint az egyedi bútorokkal, valamint a helyi eredetű régiségekkel.

A fa lombkorona alatt megbújó Bower Cabins hasonló alakú, mint a nyaralók, de időjárásálló acél borítással. Ezekben a kisebb szobákban sötétkék falak és mintás textíliák sötétebb, intimebb palettája, valamint szőtt szekrényajtók találhatók.

Forrás: www.dezeen.com

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb