„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az „együttérző és tápláló” Peach Fuzz az év Pantone színe 2024

A Pantone színspecialista a Peach Fuzzt hirdette ki 2024-es év színének, egy finom narancssárga árnyalatot, amelyet a közösség és a kényelem iránti vágy kifejezésére választottak a bizonytalan időkben.

A Pantone Color Institute szerint a Pantone 13-1023 Peach Fuzz „puhán fészkelődik a rózsaszín és a narancssárga között”.

“A Peach Fuzz egy könyörületes és tápláló lágy őszibarack árnyalat, amelynek szívből jövő kedvessége és mindenre kiterjedő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket” – mondta Laurie Pressman, az intézet alelnöke. 

„Életünk számos területén zűrzavaros időszakban a 2024-es év Pantone színe a táplálás, az empátia és az együttérzés iránti igényünket, valamint a képzeletünket és a békésebb jövő iránti vágyunkat fejezi ki” – mondta.

A meleg és finom árnyalatot azért is választották, mert képes “szépséget hozni a digitális világba”.

A Pantone Color Institute a Pantone cég trend-előrejelző ága. Az intézet 1999 óta olyan évszínt választott, amely szerinte a legjobban tükrözi az aktuális hangulatot és az előttünk álló évre nézve. A program 25. évfordulója alkalmából a gyengéd Peach Fuzz a 2023-ban végzett kutatás eredményének csúcspontjára került.

A “tervezés minden területe” mellett az intézet csapata figyelemmel kísérte a szórakoztatóipart és a jelenleg készülő filmeket, valamint az utazó művészeti kollekciókat, a feltörekvő művészeket és a divatvilágot.

Az alelnök szerint a törekvő utazási célpontok, az új életstílusok, a játékstílusok vagy az élvezetes szökések és a társadalmi-gazdasági feltételek mind számításba jönnek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Pantone Viva Magenta 18-1750 lett 2023-ban az év színe. A cég szerint a Peach Fuzz természetes továbblépés a tavalyi élénk vöröses-rózsaszín árnyalathoz képest, amelyet “bátornak és rettenthetetlennek” minősítettek.

“Az év színe 2024-ben inkább a tavalyi színhez képest való fejlődést tükrözi, nem pedig egy éles törést” – magyarázta Pressman.

Az alelnök elmondta, hogy abban a pillanatban, amikor a kollektív testi és lelki jólétünkre való összpontosítás a legfontosabb, a Peach Fuzz magában foglalja az erős közösségi érzés iránti igényt.

2022-ben a Veri Peri szín nyerte el a címet – egy Pantone árnyalat, amelyet a metaverzum térnyerése és a koronavírus-zárlatok hatása is jellemez.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb