„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Az Audi logó ihlette látványos házterv

A híres Audi logó ihlette ennek a látványos otthonnak a tervezését, amelyet a lengyel Wamhouse Studio építésziroda dolgozott ki. Az Audi Ringshouse koncepcionális egyedi konstrukciója annak hatalmas üvegablakaival bepillantást nyújt a nagy, íves betonfalak mögött rejlő egyedi belső terekbe.

A Ringshouse formatervezése kifejezetten brutalista, amely úgy van kialakítva, hogy közvetlenül utaljon az Audi német autógyártó négy összekapcsolódó gyűrűjére. A Wamhouse Studio igazgatója, Karina Wiciak által tervezett struktúra inspirációs forrása nemcsak logó volt, hanem a márka és az építészet együttes története is. Az autómárkát az 1930-as években hozták létre, ez az időszak szinte eltűnt napjaink emlékezetből. „Az épület utal az akkoriban népszerű építészetre, de ugyanakkor a modernizmusra is. A stílus jellemzői, mint például a nyersbeton szerkezet, a lekerekített falak és ablakok, a nyitott belső tér, a nagy üvegezés itt mind megjelennek, újraértelmezett formában. ”– mondja Wiciak.

A Ringshouse szerkezete négy párhuzamos betonhengerből áll, amelyek összekapcsolt egyemeletes lakóteret és az összes hálószobát tartalmazzák. A ház alapterülete csaknem 280 négyzetméter, ugyanakkor van egy mélygarázs is, ahol egyéb helyiségek is találhatók. „Az általános cél négy hengeres test olvashatóságának fenntartása volt kívülről. Ezért végeredményben ez nem egy család mértékletes otthona, hanem egy tágas üdülőhely, a természetes növényzet közepette. ”- mondta a stúdió.

Oldalról a hatalmas szürke hengerek úgy néznek ki, mint egy “szétboncolt” repülőgép. Hajóablakok fúrják át a hideg beton homlokzatot. Az ingatlan hátsó részén egy úszómedence és napozóterasz található az épület hosszában, ahová két külső betonlépcső vezet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az otthonba lépve egy folyosó vezet a nyitott terű nappali és ebédlőbe, ahol egy zene sarok is található. A közös tér folytatódik egy nagy kamrával ellátott konyhával, amely egy otthoni irodával, illetve könyvtárral szomszédos. Az ingatlan két saját fürdőszobás hálószobával és három öltözőszobával rendelkezik. Noha az adott belmagasság egy második emeletet is magába foglalhatna, az helyet “üresen” hagyták a drámai hatás érdekében.

Az egyedi elosztású alaprajz szemlélteti, hogy a teraszok hogyan érhetők el az otthon különböző pontjairól, beleértve a hálószobát, a nappalit, a hivatalos étkezőt, valamint a konyha melletti irodai / könyvtár kombinációt.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb