„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Organikus formák és pasztell színek adják a fodrászat egyedi identitását

Az ASKA svéd építészstúdió újította fel a hajápolási márka, Maria Nila székhelyét és szalonját Stockholmban, egy hullámzó mennyezeti installációval a középpontban, amely csepegő samponnak tűnik.

A stockholmi székhelyű cég lágy rózsaszínű, barack- és türkiz színű palettát használt, amely a Maria Nila termékeire hivatkozik, és teljesen átalakítja székhelyét a négyszintes üzletben. A felújítás előtti belső terek nagyon semlegesek és személytelenek voltak, és fehér és szürke színvilággal. Az ASKA éppen ellenkezőleg, erős színekkel és játékos motívumokkal dolgozott, hogy egy olyan környezeteket teremtsen, ami meghatározza és kiemeli az egyes projektek egyediségét.

A stúdió megőrizte az épület eredeti részleteinek egy részét, köztük egy zöld kockás márványpadlót és egy fából készült lépcsőt, míg a többi helyiséget teljesen felújították. Néhány vékonyabb belső falat lebontottak, a legtöbb felületet újrafestették, részben új padlót építettek be, valamint az összes fürdőszobát teljesen felújították.

A 650 négyzetméteres épületben 30 szoba, köztük öt fürdőszoba található, és Maria Nila nyilvános és magánterei egyaránt helyet kapnak. Bár minden szoba egyedi megjelenéssel rendelkezik, mindegyiket úgy tervezték, hogy koherens kapcsolatot teremtsen a meglévő építészet és az új belső részletek között.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A recepció, a szalon, a szépségszalon, a konferencia- és tárgyalótermek foglalják el az első emeletet, míg a második emelet nagyobb összejövetelek és rendezvények megrendezésére szolgál, egy konyhasarokkal. A bejáratnál az ASKA egy halvány rózsaszínű installációt szerelt fel, amelyet formába vágott plexiből készítettek, azzal a céllal, hogy a mennyezetről csöpögő sampont imitálja.

A bútorok nagy részét kifejezetten a projekthez tervezték egyedileg, beleértve a termékpolcokat, kanapékat, valamint fából és MDF-ből készült pultokat. Az ASKA számos hullámzó fali polcot is tervezett hajápolási termékek tárolására. Ezeket az organikus formákat a természetben található elemek ihlették, mint például az erdő, az óceán hullámai, a korallzátonyok és a barlangok. Ezek a lágy és játékos építészeti elemek a pasztell színekkel együtt egyedi vizuális identitást kölcsönöznek a belső tereknek.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb