„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Az „Arborétum ház”: modern menedékhely Oregonból

A természet közepén található ez a hétvégi menedék, amiben ügyesen ötvözték a hagyományos építészeti elemeket a kortárs dizájnnal.

architecture-skylabarchitecture-modern-residence

A Skylab Architecture építette meg ezt az igazi oázist Portlandben, a Willamette és Columbia folyók összefolyásánál. Az Arboretum Residence-nél semleges színeket használtak és a minimalista kinézet mellett barátságos atmoszférát áraszt. Az ablakokon keresztül látszó erdő folyamatosan változó színei és finom formái mintha modern festmények lennének a falakon.

skylabarchitecture-modern-residence-4


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A minimalista enteriőr erős kölcsönhatásban van a környező tájjal. A tompa tónusú háttereket, formákat és szöveteket finom fénnyel világítják meg a spotlámpák. A természetes szövetek, a lenvászon és a juta hívogató kontrasztot alkotnak az egyszerű geometriai vonalakkal, amely igazi, kortárs teret hoz létre. Az építészeti elemek célja a belső és külső tér zökkenésmentes összekapcsolása volt. A lakóház fő karakterét a drága és nagy panorámaablakok, az egybenyitott terek és a sok természetes fény határozza meg.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb