„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

Annette LeMay Burke fotós pálmafáknak álcázott mobiltelefon-tornyokat dokumentál új könyvében

Annette LeMay Burke amerikai fotográfus Fauxliage című új könyve olyan cellatornyokat mutat be, amelyeket úgy terveztek, hogy beolvadjanak a környezetükbe, többek között fenyő- vagy pálmafákként, kaktuszokként és templomkeresztekként.

A fotós bejárta az amerikai nyugatot, hogy dokumentálja az álcázott mobiltelefon-tornyokat, amely elbűvöli őt azóta, hogy a 2000-es évek elején találkozott először szembe jött velük. A Fauxliage esetében 66 tornyot választott a bemutatásra, amelyek többsége Kaliforniában, Arizonában és Nevadában található.

Az “álruhák” mindegyike az adott éghajlattól függ, magyarázta a fotós. A melegebb vidékeken elhelyezkedő tornyokat pálmafáknak, míg a hidegebb éghajlaton fenyőfáknak álcázzák magukat, de szerepel olyan is a portfólióban, ahol három cellatornyot hatalmas keresztnek álcáztak egy dísztelen baptista templom előtt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Burke szerint az első álcázott cellatorony egy fenyőfa volt a coloradói Denverben, amelyet 1992-ben hoztak létre. Véleménye szerint azonban hamarosan eltűnhetnek a nyugati tájról, hiszen a technológia fejlődédével kisebb 5G tornyok lépnek a helyükre.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb