„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

A Zara és Vincent Van Duysen közös lakberendezési kollekciója ‘High-End’ stílust ad az embereknek

A Zara Home, a spanyolországi székhelyű “fast fashion” kiskereskedő összefogott Vincent Van Duysen belga építésszel és tervezővel, hogy egy kifinomult, új, folyamatos kollekciót fejlesszenek ki, amely a legikonikusabb stílusokat gondolja újra. A június 30-án bemutatott első sorozat a Van Duysen jellegzetes, lágy és megnyugtató minimalista esztétikáját magába foglaló, emelkedett, mégis könnyed nappali bútorokra összpontosít.

A Zara Home x Vincent Van Duysen új kollekciója 19 terméket tartalmaz, köztük kanapékat, foteleket, íróasztalokat, asztalokat, konzolokat, világítótesteket, kerámiákat és textíliákat. Ez az első tervezői együttműködés a kiskereskedő új prémium ZARAHOME+ termékcsaládja keretében. A kiváló minőségű anyagokból, például tömör francia tölgyből, bőrből, pamutból, vászonból és a spanyolországi Galíciából származó csiszolt kőből készült kollekció árai magasabbak lesznek a kiskereskedő megszokott árainál; a kanapék 6300 dollártól, a szőnyegek pedig 500 dollártól kezdődnek.

“Demokratikus vagyok, szívvel-lélekkel” – mondja Van Duysen. “És szeretem a Zara filozófiáját, hozzáállását és pozicionálását a világban, hogy a szép dolgok bármelyikünk számára elérhetővé váljanak. Meg akartam nézni, hogy ez hogyan nézne ki az én bútoraim esetében.”

Marta Ortega, a Zara anyavállalatának, az Inditexnek az elnöke régóta rajong Van Duysen munkásságáért. Amikor Ortega személyesen is ellátogatott az építész antwerpeni otthonába, azonnal elkezdte elképzelni, hogyan nézhetne ki egy Van Duysen és Zara együttműködés. A tervező lelkesen elfogadta a Ortega javaslatát, és elkezdett visszanézni kiterjedt portfóliójára, hogy elképzelést kapjon arról, hogyan tudná a jellegzetes stílusát a vállalat vásárlói számára adaptálni.

“35 évet töltöttem azzal, hogy felépítsem a nevemet, a karrieremet, az esztétikámat és a DNS-emet, és most azért vagyok itt, hogy inspiráljak, hogy bárki a világon gyönyörűen megmunkált bútorokat vásárolhasson tőlem tisztességes áron” – mondja Van Duysen. “Azt akarom, hogy a darabjaim mindenki otthonában ott legyenek, függetlenül attól, hogy ki az illető és milyen léptékű életet él.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Van Duysen saját múltbeli és jelenlegi otthonai sok inspirációt nyújtottak a projekthez – különösen a legelső otthon, amelyet Belgiumban tervezett, miután visszatért a milánói iskolából. Annak a térnek a klasszikus egyszerűségét akarta visszaadni, olyan darabokat gyártva, amelyeket a “legtisztább formáikra” csupaszítottak le, hogy kiküszöböljék a sallangokat és a felesleget.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a darabokból hiányzik a vizuális érdekesség. A kiemelkedő darabok közé tartoznak az elegáns, természetes fából és bőrből készült székek, egy álomszép, bukléval bevont kanapé, amely a “felhőkanapé” trendnek fog megfelelni, valamint a súlyos és masszív tapintású tölgy- és mészkőasztalok kereszt alakú talapzattal. A darabokat úgy tervezték, hogy stílusuk és méretarányuk tekintetében gyakorlatilag bármilyen otthonba illeszkedjenek, az apró városi lakástól kezdve az impozáns vidéki kúriáig.

A kollekció az első alkalom, hogy Van Duysen munkái globálisan elérhetőek. A ZARAHOME+ Vincent Van Duysen nappali kollekció már elérhető a Zara weboldalán, és októberben egy új étkező kollekció is megjelenik. A darabok Európa-szerte a Zara egyes üzleteiben is megtalálhatók.

Forrás: www.dornob.com / www.architecturaldigest.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb