„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Yakusha Design érdes és sima felületek kombinációjával dekorált egy kijevi éttermet

Különféle textúrák, rögös agyagfalak, durva beton, sima acél és csiszolt kő felületek dekorálják a kijevi étteremet, amelyet a Yakusha Design helyi multidiszciplináris dizájn stúdió tervezett. Az étterem neve, mely étterem egészséges gyorsételeket kínál, Istetyka– az étkezés és esztétika ukrán szavakból született.

Az étkezde megnyugtató belső terének megalkotása érdekében a Yakusha Design a sajátos, visszafogott esztétikára támaszkodott, amely tiszta vonalakat vegyít természetes és újrahasznosított anyagokkal. A stúdió által választott paletta fa, szürke kő, újrahasznosított műanyag, acél és texturált agyag felhasználásával kívánja egyensúlyba hozni az érdes és sima felületeket, valamint a geometriai és organikus formákat.

“Minden projektünk elmesél egy történetet.” – mondta a Yakusha Design alapítója, Victoriya Yakusha. “Modern anyagokat és technikákat kombinálva a régóta ismert, nemzedékről nemzedékre továbbadottakkal. Az agyagfalak az ukrán hagyományok szerint nagyon erős energiával bírnak.”– tette hozzá.

Az étkezde elrendezése három funkcionális zónára oszlik. Az elülső ablak mellett futó étkezőben ívelt kárpitozott fotelek találhatók, amelyek a Yakusha saját Faina bútormárkája által létrehozott nagy kerek asztalok köré fonódnak. Ezeknek az asztaloknak az alapja a ztista nevű fenntartható anyagból készült, amelyet Faina agyagból, újrahasznosított papírból és más természetes összetevőkből fejlesztett ki. A valkyvannia néven ismert ukrán technika alapján, amelyet hagyományos kunyhók építésére használtak, a ztista anyagot egy újrahasznosított acélvázra viszik fel, hogy szabálytalan, organikus felületet hozzanak létre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az étterem egyik oldalán betonasztalokkal kísért hosszú padszerű ülések húzódnak végig, amelyet újrahasznosított műanyagból készült egyszerű téglalap alakú puffok egészítenek ki. A harmadik zóna a konyha, amely egy fényes porcelán kőpult mögött helyezkedik el, és az étkezőrésztől egy áttetsző üvegfal határolja.

A belső térben használt tárgyak és kiegészítők közül sokat helyi kézművesek készítettek, például a makramé lámpákat és a texturált agyagvázákat, amelyeket Faina gyűjteményéből származnak. A falakat szegélyező, lekerekített acél gyertyák sorozatának célja, hogy a belső teret nyugtató fénnyel töltse meg a naplemente után.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb