Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

napi hírmorzsák

A Wutopia Lab sci-fi ihlette múzeumot nyitott, tele építészeti modellekkel

A kiállítás futurisztikus városok modelljeit mutatja be egy olyan térben, amely megalapozza a hangulatot az innovatív lehetőségek szemléléséhez. A sanghaji Fengyuzhu Culture and Technology Co. a Wutopia Lab helyi stúdióhoz fordult, hogy megálmodják és megalkossák a célnak megfelelő belső tereket, és a végeredmény igazán rendkívüli.

A kínai építészek által létrehozott múzeum, Fengyuzhu központjában található. A létesítmény miniatűr építészeti modellek százainak ad otthon egy olyan struktúrán belül, amely maga is egy jövőbeli város mega modelljeként működik, folyosói és helyiségei illusztrálják az utakat, a járdákat és a városi környezet épületeit.

Li Hai, a Fengyuzhu alapítója arra kérte a Wutopia Labot, hogy merítsen ihletet Tokióban található Archi-Depot nevű építészeti modellmúzeumból. A cég főépítésze, Yu Ting elmagyarázza: „Amikor végignéztem az Archi-Depot fényképeit, egy ötlet támadt a fejemben: mivel a múzeum különféle épített vagy még meg nem épített projektek modelljeire összpontosít, ha ezeket a rendkívül eltérő épületeket makro perspektívából tekintjük, figyelmen kívül hagyva a régió és az időszak különbségét, egy közös világot alkothatnak. Ezért úgy döntöttem, hogy az egész múzeumot egy jövőbeli város mega modelljévé alakítom. A kiállított modellek a jövőbeli város különböző alkotórészei, és mindegyikük eltérő módon jósol más és más jövőképet. Ilyen értelemben az építészeti modellmúzeum építészeti szinten is jelentőségteljes, ezt hívom én „Modellek a modellben”-nek. ”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak érdekében, hogy a kiállított modellek vizuálisan a középpontban maradjanak az építészek a múzeum „városát” absztrakt stílusban alakították ki. Összesen 5653 kerek acélcső lett a tervezés alapja, amelyet a Wutopia Lab William Hope Hodgson The Night Land című 1912-es tudományos fantasztikus regényének tiszteletére „Last Redoubt” -nak nevezett el, de az épületen belül számtalan más sci-fi jellegű utalás is található.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb