„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

A Solidwool báránygyapjúból üvegszálszerű széket készít

Az Egyesült Királyságbeli székhelyű Solidwool cég gyapjú és biogyanta keverékéből készült anyagot készített, amelyet a Welsh Mountain Hembury szék létrehozásához használtak fel.

A Solidwool Welsh Mountain Hembury Chair bekerült a Dezeen Awards 2023 bútortervezési kategóriájába, köszönhetően karakteres ülésének, amely üvegszálszerű kompozitból készült, amely részben walesi hegyi juhok gyapjújából készült.

A szék alapanyaga a walesi hegyi juhoktól származik, amelyek évszázadok óta legelésznek Wales völgyeiben és meredek domboldalain, és sötét vagy világos színű gyapjúval rendelkeznek. Húsáért tenyésztik, nem pedig a gyapjúért, amely túl durva ahhoz, hogy gyapjúvá fonódjon kötéshez, és túl nehéz festeni, és ezt követően gyakran ártalmatlanítják.

A szálakat – székenként egy teljes gyapjút – összekeverik biogyantával, egy kötőanyaggal, amely 50 százalékban bioalapú megújuló anyagot tartalmaz, amely ipari folyamatok, például bioüzemanyag-gyártás és papírgyártás melléktermékei. Az így létrejött kompozit célja, hogy környezettudatos alternatívát nyújtson a széktervezésben általánosan használt fröccsöntött műanyagokhoz.

Organikus jellegének köszönhetően minden szék egyedi, márványozott megjelenéssel rendelkezik, amely a Welsh Mountain gyapjú textúráját ünnepli, egyszerű összetételével, amely lehetővé teszi az anyag kitűnését.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az ülést négy kézzel esztergált brit kőrisfa láb támasztja alá, amelyek akár sötétben égetett, akár világosabb, olajozott kivitelben kaphatók. Az újrahasznosított acél váz az ülést és a lábakat erős, karakteres ülésmegoldásban egyesíti.

A falábú Hembury székek mellett a márka egy karcsú, krómozott fémlábakkal ellátott, egymásra rakható széket, valamint egy sor Solidwool asztallappal ellátott kisasztalt is kínál. Az anyagot lapos formátumban is árusítják, amelyek különféle alkalmazásokban használhatók.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb